Pozor! Tudi na Viru pri Domžalah vas bo kmalu gledal … Mulc!

Pozor! Zmeraj in povsod vas gleda … Mulc!

Kulturno društvo Vir pri Domžalah bo proti koncu letošnjega leta poskrbelo za dodatno prednovoletno razvedrilo. V ponedeljek, 29. decembra 2014, vas ob 20. uri vabijo v Kulturni dom na Viru, ker si boste lahko ogledali predstava Mulc…vas gleda. Gre za monokomedijo, ki jo bo odigral Bojan Emeršič, eden naših najbolj prepoznavnih igralskih likov.

Mulc…vas gleda je monokomedija, v kateri nastopajo vse ključne osebe, ki navihanemu mulcu poskušajo razložiti pravila sveta. Vendar pa pogled na odrasle razkriva vrsto nasprotujočih si zgledov, ki dajejo misliti, da vse le ni tako črno-belo.

Lahkotna gledališka monokomedija Mulc (vas gleda) nadaljuje oziroma dopolnjuje svoja predhodnika: Fotra, ki je modroval o zgodah in nezgodah družinskega življenja in Starega fotra s štorijami iz življenja v 'tretjem življenjskem obdobju'. Mulc pa s svojo mladostniško razigranostjo hudomušno razglablja o svetu odraslih, o pasteh vzgoje, šoli, odnosih v družini in seveda o prvih ljubeznih.

Mulc je Bojan Emeršič, ki sodi v krog naših najbolj prepoznavnih igralskih likov in blesti tako v resnih vlogah kakor v komedijah, pa naj bo to na gledališkem odru, filmu ali televiziji. Skupaj s prekaljenim režiserjem J. Jamnikom in scenaristom R. Vilčnikom tvorijo odlično ekipo, ki je zagotovilo, da bodo po poldrugo uro dolgem nastopu Mulca, po dvorani ponovno odmevale gromke salve smeha in aplavza.

Informacije in rezervacije vstopnic: 051 843 103

Cena vstopnice: 12 €

Avtor: Miha Ulčar; Foto: KD Vir pri Domžalah
Tagi