Zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno stran vozišča in trčil v voznico osebnega vozila

Včeraj okrog 20.20 ure je na Jarški cesti v Mengšu prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena voznik tovornega vozila in voznica osebnega vozila. Po podatkih policije je voznik zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno stan vozišča in trčil v voznico, ki je pripeljala nasproti. V prometni nesreči sta voznik in voznica utrpela lažje poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC Ljubljana.

Na kraju prometne nesreče so posredovali tudi gasilci PGD Mengeš, PGD Kamnik in CZR Domžale, ki so zavarovali kraj prometne nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih, razsvetljevali kraj dogodka, nudili pomoč reševalcem NMP Domžale pri oskrbi poškodovane voznice in voznika ter počistili posledice nesreče s cestišča.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam v zvezi s prometno nesrečo v Mengšu povedali, da je po do sedaj zbranih obvestilih do nesreče prišlo, ker je voznik zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotno stran vozišča in trčil v voznico, ki je pripeljala nasproti. V prometni nesreči sta bila oba voznika lažje telesno poškodovana. Z reševalnim vozilom sta bila odpeljana v UBKC Ljubljana. Z voznikom je bil opravljen preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0.33 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih izvedli ustrezen ukrep.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

 

Komentarji uporabnikov
Tagi