Zaljubljenci pozor! Za Valentinovo vas v Gostilnici in pizzeriji Siena čaka pravo razvajanje!

Še malo in prišel bo dan zaljubljencev. Valentinovo. Letos se je sicer Valentin odločil, da bo prišel z roko v roki s Pustom. Ampak to ne spremeni dejstva, da kljub pustnim norčijam, dan zaljubljencev ne bo odšel neopazno. Zato pa bodo več kot dobro poskrbeli v Gostilnici in pizzeriji Siena v Mengšu, kjer so za zaljubljence pripravili posebne menije, za razvajanje v dvoje in to po ceni, po kateri nikogar ne bo bolelo v denarnici. Skratka poskrbeli bodo za pravo in neboleče razvajanje v dvoje!

V soboto, 14. februarja 2015, na dan zaljubljencev vas v Gostilnici in pizzeriji Siena v Mengšu vabijo, da k njim pripeljete svojo najboljšo polovico, na prijetno kulinarično razvajanje. Že od 12. ure dalje, bodo za zaljubljence pripravili kar tri zaljubljene menije, dva bolj za razvajanje in tretjega bolj preprostega, vendar še vedno zelo okusnega.

Torej, v soboto, 14. februarja 2015, ste lepo vabljeni, da jih obiščete pred ali po pustovanju in preživite prijetne trenutke pri njih. Obenem pa se boste še dobro in okusno najedli. Saj veste, ljubezen gre skozi želodec …

V Gostilnici in pizzeriji Siena bodo na ta dan veseli tudi vseh maškar!

Vsi zaljubljenci si lahko meni privoščite s 50% popustom (redna cena menija za eno osebo je 38 €, s popustom znaša cena menija za eno osebo 19 €).

Zaželjene so rezervacije na 0838 02908 ali 040 712 188.

Vsi zaljubljenci si meni lahko privoščite samo za 10 € na osebo.
 

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Gostilnica in pizzerija Siena
Komentarji uporabnikov