Z Deželo igral otroci dobili igralnico, ki ponuja najslajšo zabavo nad mestom!

V obdobju hladnih in deževnih dni so otroci prikrajšani za marsikatero radost, saj takšno vreme ni primerno za igro na prostem. Ker smo v Domžalah vedno korak naprej, se je tudi za ta problem našla rešitev in to več kot odlična, saj je z njo poskrbljeno, da  lahko s svojimi otroci preživite zabavno popoldne (ali dopoldne). Govorimo o Deželi igral – otroški igralnici in direndaju nad mestom, z najboljšimi torticami, slastnim sladoledom in odlično kavico. Ob tem, ko se bo vaš malček zabaval na igralih, v obdobju lepega vremena je igralnica odprta tudi na odprti terasi, pa boste vi lahko pokramljali ob odlični kavici ali si privoščili kakšno sladico.

Lani je v Prodajnem centru Breza, ki se nahaja na Breznikovi 15 v Domžalah, vrata odprla prava pravljična dežela igral za naše najmlajše, prva takšna igralnica v Domžalah in okolici. V njej se na varen način lahko zabavajo in poigrajo vsi, od tistih, ki se komaj kobacajo, do tistih, ki še niso v puberteti.

Otroci lahko v Deželi igral razvijajo motorične spretnosti na različnih plezalih, se družijo z vrstniki, kaj izdelajo z rokami in odkrivajo nove svetove, starši pa lahko med tem časom pokramljate ob kavi ali si privoščite kakšno sladico. Igrala so različnih vrst, ena se nahajajo v notranjosti, druga na terasi, tretja v mansardi, tako da si vaš otrok lahko izbere tisto, ki mu je v največje veselje, ali pa se seli od enega do drugega konca in preizkusi vse. Prostora imajo dovolj za 50 otrok.

V Deželi igral organizirajo tudi zabavne in poučne delavnice z animatorji, vaš malček lahko tam praznuje tudi svoj rojstni dan. Na vas je, da se dogovorite za termin in vsebino, za vse ostalo poskrbijo v Deželi igral. Praznovanje rojstnega dne pa bo zagotovo vašemu malčku in njegovim prijateljem ostalo v najlepšem spominu.

Program si lahko ogledate na njihovem Facebooku ali Instagram profilu. Odprto imajo vsak delavnik popoldan od 15. do 20. ure, ob petkih pa tudi med 10. in 13. uro dopoldan. Ob koncih tedna pa imajo odprto od 9. do 20. ure. Cena za uporabo igral je 2 evra za prvega otroka in 1 evro za bratca ali sestrico in ni časovno omejena po urah (velja za celotno dopoldne ali popoldne).

Marsikaj se da, pomembno je le, da se otroci dobro počutijo, zato naj pridejo v udobnih oblačilih in s sabo prinesejo nedrseče copate. Do Dežele igral pridete z dvigalom, ki se nahaja pri vhodu v DM v Prodajnem centru Breza.

Vabljeni v Deželo igral – Najslajšo zabavo nad mestom!

Novo: Mini SVET … ker ni vseeno, kako rastem

V prostorih Dežele igral je februarja svoja vrata odprl center aktivnega preživljanja porodniškega dopusta Mini SVET. Gre za prvi tovrstni center pri nas, ki bo mamicam v regiji Domžal in Kamnika s širšo okolico prinesel možnost povezovanja, socialnega druženja in podpore.

Primarna dejavnost centra bodo gibalno razvojne urice za dojenčke PEDOVITA po programu Baby Functional Moving® saj je gibanje tisto, ki ključno vpliva na razvoj otroka v prvem letu. Gibalno razvojni program bo mamice naučil pravilnega rokovanja z dojenčkom, tehnike masaže dojenčka, vaj za krepitev in gradnjo telesne moči in premikanja po prostoru, tako da vodo svojemu otroku lahko ponudile odlične pogoje za popoln razvoj! Poleg gibalno razvojnih uric pa bodo deležne tudi druženja, povezovanja in pomoč pri iskanju odgovorov na vsa vprašanja, ki se jim porajajo v prvem letu otrokovega življenja.Obogatitveni program Mini SVET-a bo mamicam nudil tudi kombinacijo gibalno razvojnih uric skupaj s telovadbo za mamice po porodu, na kateri bodo prisotni tudi dojenčki, prav tako pa nanje z vadbo za nosečnice skupaj s pripravo na porod ne bo pozabil že prej, ko so njihovi sončki še v trebuščkih. Znotraj centra bodo za mamice, ki obiskujejo programe potekala brezplačna strokovna predavanja o aktualnih temah prvega leta otrokovega življenja, kot so predavanja o dojenju, spanju, uvajanju goste prehrane, vzgoji, ipd., redno pa bo potekal tudi tečaj prve pomoči za otroke in dojenčke v sodelovanju z Rdečim križem Domžale. Mamicam bo na voljo tudi svetovanje glede nošenja dojenčka in izposoja nosilk Ergobaby ter nakup naravnih mazil Aurora planet, ki so zaradi svojih naravnih vsebin primerna za občutljivo kožo najmlajših. Vsaka mamica in nosečnica prejme tudi darilni paketek kupončkov ugodnosti in pozornost s strani lokalnega podjetja Tosama!

Zato nosečnice in mamice lepo vabijo, da se jim pridružijo. Zanje in za njihove mini sončke bodo poskrbeli od časa v trebuščku do prvih korakov in predvsem krepili socialno druženje in nudenje upore mamicam v poporodnem obdobju, česar do sedaj v regiji ni bilo!

Ob obiskovanju programov pa so mamice skupaj z dojenčki dobrodošle, da se podružijo in poklepetajo v prijetnem ambientu Dežele igral, ki bo v dopoldanskem času s čudovitimi kotički za dojenčke odprta le zanje!

Več o Mini SVETU si lahko prebereta na spletni strani www.mini-svet.si, spremljate pa jih lahko tudi na njihovem Facebook profilu. Pišete jim lahko na info@mini-svet.si ali pa jih pokličete na telefonsko številko 041 971 450.

Mini SVET vam podarja darilni bon z 10% popustom, ki si ga lahko natisnete, najdete ga v priponki spodaj.

Miha Ulčar; Foto: Dežela igral, Mini SVET

 

Komentarji uporabnikov
Tagi