Vrata MGC Bistrica znova odprta za obiskovalce stanovalcev

MGC Bistrica je prejšnji teden znova pričel sprejemati obiskovalce stanovalcev doma. Obiski potekajo postopoma, izključno po predhodnem dogovoru in upoštevajoč vsa predpisana varnostna navodila.

Za obisk se je potrebno PREDHODNO najaviti in to IZKLJUČNO preko elektronskega naslova: info@mgc-bistrica.si. Vodstvo doma bo tudi v prihodnje upoštevajoč želje in zmožnosti poskrbelo za RAZPOREDITEV terminov obiskov. Vse to v izogib zbiranju oziroma zadrževanju pred in v okolici doma.

Obiskovalci ob vstopu v dom varnostni službi podate izjavo, da v zadnjih 14 dneh niste bili v stiku z osebo, ki je kazala znake okužbe in da ste bili v vsem tem času zdravi.

Uporaba obrazne maske in redno razkuževanje rok, sta v prostorih MGC Bistrica obvezna. Varnostna služba zavrne vsakega obiskovalca, ki ne spoštuje in udejanji zgoraj navedena pravila ali kaže znake okužbe.

Obiski potekajo vsak dan, od ponedeljka do nedelje, od 10.00 -12.00 ure in od 14.00-16.30 ure, vendar le ob predhodnem dogovoru in s potrditvijo najave preko elektronskega naslova info@mgc-bistrica.si. Skupini obiskovalcev sta snovani po maksimalno petnajst ljudi in zgolj ena oseba na stanovalca in sicer v zgoraj navedenih časovnih terminih. Glede na število stanovalcev v MGC Bistrica so obiski dovoljeni za enega stanovalca od 2-3x tedensko.

Obiski so priporočeni, če je le to mogoče, na prostem ali v večjih prostorih. V kolikor oskrbovanec ne more zapustiti svoje sobe, so obiski dovoljeni izključno ob prisotnosti v domu zaposlene osebe. Telesni stiki niso dovoljeni.

Vse obiskovalce in stanovalce prosimo, da se držite dogovorjenih ur, saj so termini določeni premišljeno, upoštevajoč tako strokovne smernice, kakor tudi naravo dela v domu.

Pomagajte nam, da bomo lahko pomagali vam. Držimo se navodil, da bomo ostali zdravi.

Ekipa Mgc Bistrica

Foto: Matija Koritnik (fb)

 

Komentarji uporabnikov
Tagi