Veseli muzikanti: Vse je OK!

Ansambel Veseli muzikanti, ki ga sestavljajo štirje fantje in dekle, druži njihova skupna lastnost, ki jo najbolje opiše že kar samo ime ansambla. Pravkar je luč sveta ugledal novi videospot njihove najnovejše polke Vse je OK! Polka vam bo s spodbudnim besedilom in poskočnimi ritmi pričarala veselje in pozitivo.

Vse je OK! pravijo Veseli muzikanti. To je naslov njihove najnovejše polke, ki vam bo s spodbudnim besedilom in poskočnimi ritmi pričarala veselje in pozitivo. Besedilo in glasbo zanjo je ustvarila Nastja Božak, poskočno polko so posneli v studiu pri Metodu Komatarju, kateri se je podpisal tudi pod aranžma pesmi.

Veseli muzikanti pravijo, da želijo z njihovo najnovejšo polko ljudem sporočiti, naj se ne ozirajo na temne dni, ampak naj v življenju gledajo pozitivno, saj po dežju vedno posije sonce. Zato si v težkih trenutkih skupaj z Veselimi muzikanti zapojte »Vse je OK!«

Ansambel Veseli muzikanti sestavljajo Urška Gabršček (vokal), Matevž Močnik (vokal, klaviature), Matjaž Kogovšek (bas, bariton), Miha Vojsk (harmonika, bobni, vokal) in Blaž Makovec (kitara, vokal). Spremljate pa jih lahko tudi na njihovem facebook profilu in instagramu.

Miha Ulčar; Foto, video: Veseli muzikanti

Komentarji uporabnikov
Tagi