Veseli muzikanti predstavljajo njihovo prvo, ki je ne pozabiš nikoli!

Ansamblu Veseli muzikanti je že uspel prvi veliki met. Luč sveta je namreč ugledala njihova prva avtorska skladba, ki so jo poimenovali Kdor živi kot mi. Že iz naslova je razvidno, da njihova skladba govori o muzikantih. Saj veste, da je življenje muzikantov malo drugačno, kot pa od večine ljudi. Nastopi se radi zavlečejo proti jutru …

Ansambel Veseli muzikanti deluje dobro leto in pol. Zasedbo sestavljajo trije fantje in dekle in vsi so glasbeniki po srcu, izhajajo pa iz okolice Kamnika. V teh dneh je luč sveta zagledala njihova prva avtorska skladba Kdor živi kot mi. Besedilo je napisal njihov kitarist Blaž Makovec, za melodijo je poskrbel Klemen Ribič (Ansambel Viža), aranžma pa je naredil Aleš Jurman (Ansambel Saša Avsenika), skladbo so posneli v studiu Metoda Komatarja.

Člani ansambla Veseli muzikanti so nam zaupali, da njihova skladba govori predvsem o tem, kako godec uživa v tem kar počne. Poje, igra in razveseljuje ljudi. In to je tisto kar mu zelo veliko pomeni. Skladba govori tudi o tem, da je dekletom včasih z njimi težko a vseeno boljšega na svetu kot »godca« ni!

Klemen Železnik (vokal, harmonika in klaviature), Matjaž Kogovšek (vokal, bas in bariton), Blaž Makovec (vokal, kitara), Marijana Kotnik (vokal, kitara).

Več o Veselih muzikantih si lahko preberete TUKAJ.

Avtor: Miha Ulčar; Foto, video: Veseli muzikanti
Komentarji uporabnikov