Vedno z Imset

Domžalski rockerji, ki slišijo na ime Imset, so že nekaj časa polno zaposleni, saj se jim je po lanskoletni izdaji njihovega prvega albuma PERSONA, začelo dogajati na »polno«. Poleg tega pa so z nekaterimi svojimi skladbami (Jadrava, Na Glas, Kralj …) še vedno najbolj predvajani slovenski izvajalci na številnih radijskih postajah po Slovenji. Kljub vsej zaposlenosti, pa ne pozabijo na svoje oboževalce in vse, ki jih podpirajo, saj so v začetku pomladi za njih izdali nov videospot live verzije skladbe “Vedno”.

Jaka Peterka, pevec in kitarist skupine Imset ter tudi budilkar na Radiu Hit, nam je povedal, da so v zahvalo svojim oboževalcem in vsem, ki jih podpirajo izdali live verzijo njihove skladbe “Vedno”, katero si je možno ogledati na kanalu YouTube. »Skladba Vedno govori o podobnih dekletih, o katerih rapa tudi Klemen Klemen v skladbi “Keš pičke”. Seveda iz naših lastnih izkušenj. Zato v skladbi pravimo “… preden ti pride z mano, že gre tvoje srce …”,« v šali pove Jaka.

Zadnje čase je imela skupina Imset veliko nastopov v drugih krajih Slovenije, jih bo pa po dolgem času možno slišati tudi v naših koncih, saj v petek, 17. maja 2019, ob 21. uri nastopajo v ZIP Bazi v Trzinu. Vstop je prost. Po besedah Jake pa je že čas, da se s tem koncertom oddolžijo vsem svojim domačim oboževalcem za vso njihovo podporo.

Imset pa lahko spremljate tudi na njihovem FB profilu in Instagramu.

Miha Ulčar; Foto, video: Imset

Komentarji uporabnikov
Tagi