Vas zanima kako se pripravi slavnostno kosilo ali slavnostno večerjo malce drugače?

Po uspešno izvedeni Martinovi kulinarični delavnici, na kateri so tečajniki pod vodstvom kuharskega mojstra vihteli kuhalnice ter se naučili pripraviti Martinovo pojedino, je na vrsti že nova kulinarična delavnica, ki jo organizira Atrij klet v Domžalah. Na njej se boste tokrat naučili, kako pripraviti slavnostno kosilo ali slavnostno večerjo malce drugače.

V Atrij kleti, ki se nahaja na Ljubljanski cesti 106b v Domžalah bodo v sredo, 13. novembra 2019, ob 18. uri ponovno vihteli kuhalnice, saj bo potekala 2. kulinarična delavnica, na kateri se bodo vsi, ki so željni novih kuharskih veščin, učili pripraviti slavnostno kosilo ali slavnostno večerjo malce drugače. Seveda ste na tečaj vabljeni tudi vi, v kolikor si želite izpopolniti svoje kuharsko znanje. Na kulinarični delavnici se boste naučili pripraviti obrok začinjen s praktičnimi nasveti in napotki mojstra kuhanja. Poleg vsake jedi boste svoje brbončice razvajali s priporočenim vinom vrhunskih slovenskih in tujih vinarjev. V sredo se pije chardonay, cabernet sauvignon in dišeči traminec.

KAJ SE BO KUHALO?

PREDJED Široki rezanci z gamberi
JUHA Korenčkova juha z ingverjem in pomarančo
GLAVNA JED Rostbeaf v brusnični omaki/
Ajdovi štruklji s skuto in kostanjem
SLADICA Flambiran ananas z vanilijevim sladoledom

 

KDAJ? Sreda, 13. novembra 2019, ob 18. uri
KJE? Atrij klet, Ljubljanska cesta 106b, Domžale
PRIJAVE 031 837 848 (do torka, 12.11.)
CENA 39 € (z DDV)
Kdor se udeleži vsaj štirih tečajev, ima 50% popusta!

Z nagradno igro do brezplačne udeležbe na kulinarični delavnici

Če si želite izpopolniti svoje kuharsko znanje, potem nikar ne oklevajte in se čim prej prijavite. Smo pa za vas pripravili nagradno igro, v kateri bomo izmed vseh, ki bodo poslali pravilni odgovor na naše vprašanje, izžrebali nekoga, ki se bo kulinarične delavnice lahko udeležil brezplačno. Vprašanje: Kje se nahaja Atrij klet? Odgovore pošljite do torka, 12. 11. 2019, do 24. ure na naslov: info@domzalec.si.

Atrij klet

Prijeten ambient Atrij kleti, ki je urejen v starinskem stilu, je več kot primeren za umik iz vsakdanjega tempa življenja, kjer lahko v družbi s prijatelji izpiješ čašo žlahtnega vinca različnih priznanih slovenskih in tujih blagovnih znamk. Prostor je več kot primeren tudi za zaključene družbe, kjer se lahko ob dobri kapljici družite s prijatelji, sodelavci, sorodniki …

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Atrij Klet

 

Komentarji uporabnikov
Tagi