V rumenosrčni družini tudi Barbara Kunej in Tjaša Kavšak

Člansko ekipo ŽNK Radomlje čaka pestro pripravljalno obdobje, pestra pa je tudi ženska nogometna tržnica, saj je v kadrovski zasedbi članic prišlo do nekaterih sprememb. Zadnji dve okrepitvi v “rumenosrčni” družini sta Barbara Kunej in Tjaša Kavšak. Obema izkušenj v slovenski ženski nogometni ligi ne manjka, na zelenico pa se obe vračata po krajšem premoru.

Korošica Tjaša Kavšak, se je z nogometom začela ukvarjati pri osmih letih v ekipi NK Fužinar, kjer je igrala do 16 leta. Želja po napredku jo je nato vodila v ŽNK Maribor, kjer je igrala dve sezoni. Bila je tudi članica kadetske in mladinske ženske reprezentance. Ob prihodu v Radomlje je Tjaša povedala, da komaj čaka, da zaigra za klub kot je ŽNK Radomlje, saj ve da delajo dobro in učinkovito: “Veselim se novih izzivov in verjamem da bomo v prihajajoči sezoni skupaj z ekipo zelo uspešne.”

Barbara Kunej, ki prihaja iz Ilirske Bistrice, je večino časa trenirala s fanti, saj v okolici ni bilo nobene ženske ekipe. Barbara se je preizkusila tudi v igranju futsala, dokler ni dobila priložnosti zaigrati v Ankaranu, kjer je odigrala tri sezone. V nadaljevanju je prestopila v ŽNK Krim Roll Jet, kjer je odigrala dve sezoni.

Barbara Kunej v dresu ŽNK Krim Rolljet. (Foto: osebni arhiv)

“Po krajšem premoru od nogometa se veselim vrnitve na zelenice in igranja za ŽNK Radomlje. Upam na čim boljšo sezono in veliko uspehov z novo ekipo,” je ob prihodu v “rumenosrčno” družino povedala Barbara.

Miha Ulčar

 

Komentarji uporabnikov
Tagi