V Prodajnem centru Breza Miklavž razveselil pridne otroke

Pa je prišel težko pričakovani Miklavžev večer, ko vse pridne otroke obišče dobri mož, ki sliši na ime Miklavž. Ker je to njegov večer, je seveda tudi najbolj zaposlen, saj mora obiskati vse pridne otroke, teh pa ni malo. Kljub obilici dela, je Miklavž tudi letos našel čas in obiskal Prodajni center Breza v Domžalah, kjer se je srečal z otroci in njihovimi starši, s seboj pa je tako kot vedno, prinesel poln pehar sladkih dobrot.

Tudi letos je bil Prodajni center Breza na Miklavžev večer praznično okrašen, kot se seveda spodobi na ta čarobni večer in prihod dobrega moža, ki sliši na ime Miklavž. Letos so prireditev obogatili tudi z glasbeno spremljavo, za kar je poskrbela Irena Kokalj iz trgovine Glasbila d.o.o. Med čakanjem na dobrega moža se je marsikateri otrok opogumil in stopil za mikrofon ter prisotnim zapel pesmico. Nato pa je prišel tisti trenutek, ki so ga najbolj nestrpno čakali vsi. Prihod Miklavža in njegovega spremstva. Najprej se je iz prvega nadstropja zaslišalo rožljanje verig in oglašanje parkeljnov, ki so med zbrane vnesli malo nemira, vendar ne za dolgo, saj je kmalu za tem na majhni kočiji, ki sta jo vlekla dva ponija, pripeljal Miklavž.

Dobri mož je otroke nagovoril, seveda jih ni pozabil povprašati, če so bili kaj pridni, nato pa jim je razdelil sladke in tudi zdrave dobrote. Marsikateri malček se je tudi fotografiral z Miklavžem in angelčki, najbolj korajži pa se fotografirali tudi s parkeljni. Obenem pa so se lahko ob tem prepričali, da parkeljni niso tako strašni, če si priden. Mnogi izmed prisotnih otrok so se nato skupaj s svojimi starši podali še na vožnjo s kočijo okrog Prodajnega centra Breza. In večer je bil popoln ter seveda praznično čaroben. Miklavž pa se je odpravil naprej, saj je moral obiskati še veliko pridnih otrok.

Za čarobni dogodek, prihod prvega dobrega moža, čarobni večer in dobro voljo, je tudi tokrat poskrbel upravnik Prodajnega centra Breza, Mazur d.o.o. v sodelovanju s Supermarketom Spar, trgovino Glasbila d.o.o. in še nekaterimi tamkajšnjimi trgovinami. Da je bil dogodek več kot na mestu, pove tudi to, da je Miklavža in njegovo spremstvo v Prodajnem centru Breza pričakalo izredno veliko število obiskovalcev.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar

 

Komentarji uporabnikov
Tagi