V naletu dveh osebnih vozil na trzinski obvoznici otrok utrpel poškodbe

Danes nekaj po 7. uri zjutraj, v času jutranje konice, je na trzinski obvoznici prišlo do naleta dveh osebnih vozil. Na kraju nesreče so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, policisti PP Domžale in reševalci NMP ZD Domžale, ki so eno osebo zaradi poškodb prepeljali v UKC Ljubljana.

Jani Jeraj, vodja dnevne izmene poklicnih gasilcev CZR Domžale, nam je povedal, da so bili o prometni nesreči na trzinski obvoznici, v bližini Top doma, obveščeni danes ob 7.09 uri. Takoj po prihodu so najprej zavarovali kraj prometne nesreče ter nato nudili pomoč reševalcem pri oskrbi poškodovanega otroka, ki so ga reševalci ZD NMP Domžale nato prepeljali v UKC Ljubljana.

Po besedah Jeraja je prišlo do lažjega trka in sicer naj bi vozilo znamke BMW 5 trčilo v zadnji del Peugeota 106, v katerem sta se poleg voznice nahajala še dva otroka. Pri tem je punčka utrpela poškodbe roke oziroma najverjetneje ključnice in bila nato prepeljana v UKC Ljubljana, kamor so preventivno prepeljali tudi njenega brata, ki je bil tudi sopotnik v vozilu. V nesreči ni nastala večja gmotna škoda.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: arhiv Domžalca

Komentarji uporabnikov
Tagi