V Gostilni išče šefa Savina Iztoku: Ti si Jan Plestenjak v predpasniku

Iztok pretekli teden ni imel »krompirja«, kljub temu, da je dvakrat kuhal krompir; enkrat se mu je razkuhal, drugič pa je bil premalo kuhan, kar v prevodu pomeni, da je mu zmago njegovega krožnika in nagrado, da bi za nekaj trenutkov lahko prišel domov, odnesel premalo kuhan krompir.

Se pa Iztok kljub težavam s krompirjem drži izredno dobro. Do sedaj je edini tekmovalec, ki še ni sedel na vroči stol, kar priča o tem, da ima z ostalimi sotekmovalci dobre odnose in profesionalen pristop do dela.

V včerajšnji oddaji pa je Iztok lahko ponovno slišal kar nekaj komplimentov na svoj račun. V gostilni ga pretekli teden namreč niso obiskali samo njegovi prijatelji, temveč so ga obiskale tudi njegove oboževalke, kar so prikazali tudi v oddaji. Svoj kompliment in piko na »i« pa je dodala tudi komentatorka šova Savina, ko je Iztoku rekla, da je Jan Plestenjak v predpasniku. Seveda smo Savino po oddaji povprašali kaj je mislila s tem. Odgovorila nam je, da je s tem mislila na to, da ga bodo po oddaji množično oblegale oboževalke. Med oddajo je bilo tudi veliko govora o zvoncu, saj je Iztok sotekmovalcem nekoč zaupal, da bo njegova izbranka tista, ki bo pozvonila pri njegovih vratih in mu rekla, da želi biti njegova. Seveda upamo, da bo Iztokov zvonec zdržal zvonjenje …

Včerajšnjo oddajo v živo si je tudi tokrat ogledalo kar nekaj njegovih prijateljev in podpornikov. Tokrat so bili med njimi poleg homških tudi radomeljski gasilci. Seveda pa ni manjkala tudi njegova mama, ki skorajda ne zamudi oddaje v živo. Včerajšnjo oddajo si je na tribuni ogledala skupaj s Tomaževo mamo.

Med gledalci oddaje v živo sta bili tudi Iztokova (levo) in Tomaževa mama (desno).

Včerajšnji vroči stol je tudi tokrat preživela Lidija, saj so gledalci domov poslali Mitjo. Se pa tekmovanje že počasi bliža h koncu. Tekmovalce čakata še dva tedna do finalne oddaje.

Bo Iztok ta teden imel krompir?

Kako se je Iztok odzval ob obisku prijateljev v gostilni, si lahko pogledate TUKAJ.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Janez Ravnikar
Tagi