V Domžalah se bo zgodil veliki koncert Jana Plestenjaka z gosti

V Domžalah se bo kmalu ponovno zgodil veliki koncert. Po nedavnem velikem koncertu dalmatinskih klap v Hali Komunalnega centra v Domžalah, bo tokrat svoj glas in stas v Domžale prinesel še Jan Plestenjak, ki bo s seboj pripeljal še velike goste: Petra Graša in Modrijane. Kar pomeni, da se v Domžalah obeta prava glasbena poslastica, saj bodo nastopili trije najuspešnejši izvajalci.

Po izjemnem Valentinovem koncertu v mariborski dvorani Tabor se preverjeno uspešna zasedba Jana Plestenjaka, Modrijanov in Petra Graša ponovno predstavlja še v Domžalah. Natančneje v četrtek, 24. aprila 2014, ob 20. uri nam bo omenjena kombinacija izvrstnih in že utrjenih ustvarjalcev pripravila še eno glasbeno poslastico v domžalski Hali Komunalnega centra, kjer obljubljajo ponovitev razprodanega mariborskega spektakla.

Že dvajset let konsistentno uspešen, kreativni in dobrodelni Jan Plestenjak na svoji ustvarjalski poti oblikuje nove glasbene fuzije s tem, ko je k sodelovanju povabil svojega dobrega dalmatinskega prijatelja Petra Graša ter trenutno najpopularnejšo narodnozabavno zasedbo Modrijani. Trije najuspešnejši izvajalci, tri bogate prepletajoče se glasbene zgodbe in brez dvoma trije nepozabni nastopi združeni v večer poln zabave ter kakovostne glasbe – vse to čaka obiskovalce koncerta v Domžalah.

Vabljeni torej na še eno nepozabno glasbeno predstavo, kjer lahko pričakujemo le najboljše!

Svojo vstopnico si lahko zagotovite na vseh Eventimovih prodajnih mestih.

Z nagradno igro do brezplačne vstopnice

Za vas smo tudi tokrat pripravili nagradno igro, kjer bosta dva, ki bosta pravilno odgovorila na naše nagradno vprašanje, prejela po dve brezplačni vstopnici za veliki koncert Jana Plestenjaka z gosti.
Nagradno vprašanje se glasi: Katere goste bo Jan Plestenjak pripeljal v Domžale?

Odgovor pošljite do torka, 22. aprila 2013 (do 24. ure), na e-naslov info@domzalec.si. Izmed pravilnih odgovorov bomo izžrebali dva srečneža, ki bosta prejela po dve brezplačni vstopnici.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Prireditvena agencija 19 d.o.o.
Komentarji uporabnikov