V Domžalah je lepo, s sodelovanjem pa najlepše

Sodelujte na »Lokalnem izzivu Domžale«

Iskali bomo inovativne ideje za razreševanje lokalnih potreb. Dogodek je neprofitne narave, glavni namen je iskanje rešitev, ki pozitivno prispevajo k razvoju lokalnega okolja in družbe. Zmagovalna ideja bo prejela podporo za realizacijo rešitve (svetovanje, mentorstvo) v vrednosti do 300,00 EUR.

Kdo se lahko prijavi? Predstavniki nevladnega, javnega in gospodarskega sektorja, prostovoljci, strokovnjaki, študentje, posamezniki in drugi, ki si prizadevate najti inovativne rešitve v lokalni skupnosti.

Lokalne potrebe, ki bodo v središču dogodka:

  • Kako narediti občino Domžale prijazno invalidom?
  • Kako izboljšati kvaliteto prostega časa otrok?
  • Kako povečati urejenost ekoloških otokov?

Kdaj? Sreda, 6. marec 2019 od 17:00 do 20:00

Kje? Sejna soba Zavoda za šport in rekreacijo Domžale, Kopališka 4, Domžale

Prijava: udeležba na dogodku je brezplačna, s predhodno prijavo na povezavi. Prijave sprejemamo do 4. marca 2019. Več informacij na klavdija.tomazic@consulta.si ali po telefonu 01 320 94 84.

Za lažjo predstavo: na podlagi prijav se bodo oblikovale delovne skupine, znotraj katerih boste izmenjevali ideje, znanja in rešitve za razreševanje izbrane lokalne potrebe. Preko moderiranega skupinskega dela boste udeleženci pripravili idejno rešitev, kako zadovoljiti izbrano lokalno potrebo in opredelili korake za njeno reševanje. Vse skupine bodo ob koncu dogodka predstavile svoje idejne rešitve. Skupina z najboljšimi idejnimi rešitvami bo zmagovalna in bo prejela podporo za realizacijo rešitve (svetovanja, mentorstva) v vrednosti do 300,00 EUR.

Organizator dogodka je Stičišče NVO osrednje Slovenije, ki zagotavlja podporno okolje nevladnim organizacijam v regiji in s svojimi aktivnostmi prispeva k izboljšanju strateškega položaja nevladnih organizacij v osrednjeslovenski regiji.

Tekom dogodka bo zagotovljen odmor s prigrizki.

Ste pripravljeni sprejeti izziv?

Komentarji uporabnikov
Tagi