V centru Peugeot Rodex vas čaka novi SUV PEUGEOT 2008. Prepustite se užitku in se zapeljite na testno vožnjo!

Spoznajte novi SUV PEUGEOT 2008, kompakten in vsestransko uporaben SUV, ki vam s svojim vrhunskim dizajnom nudi raznolike izkušnje v vožnji po zaslugi inovativnega voznikovega mesta PEUGEOT 3D i-Cockpit®, naprednih tehnologij in izbora učinkovitih in zmogljivih motorjev tako na notranje zgorevanje kot tudi na električni pogon. Prepustite se užitku in se zapeljite na testno vožnjo z novim SUV PEUGEOT 2008, ki vas že čaka v centru Peugeot Rodex na Rovah pri Radomljah.

Peugeot z novim modelom SUV PEUGEOT 2008, kompaktnim in vsestransko uporabnim SUV za mestne in zahtevne terene, odpira povsem nove dimenzije varnosti, udobja, oblikovanja, tehnologije in izbire, o katerih smo lahko še pred časom le sanjali. Zaradi nove dimenzije oblikovanja boste SUV PEUGEOT 2008 na cesti le stežka spregledali. Je pravi dizajnerski bonbonček, ki s svojo drzno in nekoliko futuristično obliko izstopa že na daleč.

Zapeljite novi SUV PEUGEOT 2008 na testno vožnjo

Če se spogledujete z nakupom novega vozila, potem je zagotovo odlična izbira novi SUV PEUGEOT 2008, ki je malo večji, veliko sodobnejši, udobje in varnost pa sta na prvem mestu. Njegova notranjost je zasnovana z mislijo na optimalno udobje potnikov in njihovo počutje. V centru Peugeot Rodex vas SUV PEUGEOT 2008 čaka, da ga zapeljete na testno vožnjo in ga doživite iz prve roke. Zato nikar ne oklevajte in se naročite na testno vožnjo.

⇒⇒⇒ Tu se naročite na testno vožnjo ⇐⇐⇐

Navdušujoči SUV

S svojo robustno in izčiščeno obliko karoserije in privzdignjenim podvozjem vam novi SUV PEUGEOT 2008 zagotavlja razkošne gabaritne mere in mojstrsko moč. Njegov fasetiran profil razkriva napete linije in izklesane boke, ki se tesno prilegajo zgradbi, kar prispeva k živahni in prodorni stilski zasnovi. Njegov učinkovit in športni videz poudarjajo izrazen prednji del, prepoznavna osvetlitev, 18-palčna platišča iz lahke litine z aerodinamičnim vstavkom in horizontalen pokrov motornega prostora, čemur se pridružujejo še brisalni profili stekel v svetleči črni barvi in streha Black Diamond.

Razširjene izkušnje

Popestrite svoj izkušnje za volanom novega voznikovega mesta PEUGEOT 3D i-Cockpit® z intuitivno ergonomsko zasnovo, kompaktnim volanom, 10-palčnim zaslonom na dotik HDi in po meri nastavljivo digitalno instrumentno ploščo 3Di.

Ponuja pa tudi prostoročni zagon in zaklepanje vrat: ključe lahko obdržite v žepu, saj se vrata zaklenejo ali odklenejo, ko se od vozila oddaljite ali ko se mu približate. Poleg tega lahko poti tudi prilagodite svojim individualnim potrebam, tako da izberete način vožnje.

Sedite na voznikovo mesto PEUGEOT 3D i-Cockpit® vašega novega vozila SUV PEUGEOT e-2008, ki je posebej prilagojeno vožnji z električnim pogonom in si zagotovite optimalen doseg po zaslugi regenerativnega zaviranja ter prebirajte posebne informacije o delovanju pogonskega sklopa, ki se vam prikazujejo v realnem času.

Ultra povezljiv SUV

Ostanite povezani, tako da svoje priljubljene aplikacije s pametnega telefona prezrcalite s funkcijo Mirror Screen. Svoj pametni telefon boste lahko napolnili indukcijsko na posebni odlagalni površini, ki se nahaja tik poleg vas, na sredinski konzoli, potniki na prednjih in zadnjih sedežih pa imajo na voljo tudi priključke USB.

Večja odzivnost

Digitalna instrumentna plošča 3D prikaže v voznikovem vidnem polju vse koristne informacije za vožnjo, kot so na primer navigacija in sistemi za pomoč pri vožnji, kar pripomore k boljši odzivnost voznika za volanom. Informacije se prikazujejo v dveh nastavljivih stopnjah odčitavanja. Najpomembnejše informacije, kot na primer hitrost vozila in varnostna opozorila, so prikazane v obliki holograma, da hitreje pritegnejo vašo pozornost.

Nadzirajte svoje vozilo

Z brezplačno aplikacijo MyPeugeot lahko v realnem času koristite osebne storitve, ki so sinhronizirane z vašim uporabniškim računom:

  • Nadziranje stanja vašega vozila (podatki o vožnji, določitev položaja).
  • Hiter in enostaven dostop do asistence.
  • Nadzor nad vzdrževanjem in servisiranjem vašega vozila.
  • Enostavno upravljanje polnjenja akumulatorja in temperature v notranjosti vašega novega vozila SUV PEUGEOT e-2008.

Naročnik oglasa: Rodex d.o.o.

 

Komentarji uporabnikov
Tagi