V centru Domžal ponovno pele pesti, sprli in stepli sta se dve skupini oseb

Večer po tem, ko je v enem izmed gostinskih lokalov v centru Domžal vinjen občan pretepel lastnika lokala, so tam ponovno pele pesti, saj je prišlo spora in pretepa dveh skupin oseb. V pretepu je ena oseba utrpela lažje poškodbe.

V centru Domžal se v zadnjem obdobju očitno zadržuje neka čudna energija, ki v kombinaciji s pretiranim decembrskim veseljačenjem pri nekaterih posameznikih povzroča negativne posledice, ki se kažejo v preveč agresivnem vedenju. Vse to pa vodi v kršitve javnega reda in miru ali pa celo do pretepov.

V sredo, 19. decembra, smo na našem portalu poročali, da je v lokalu Zlati časi prišlo do pretepa in sicer je vinjen gost pretepel lastnika lokala. Včeraj okoli 22.30 ure pa so morali policisti ponovno posredovati tam, saj sta se sprli dve skupini oseb, v nadaljevanju pa sta se v okolici tega lokala še stepli. Na kraju je posredovalo večje število policistov in pa tudi reševalci, saj je ena oseba v pretepu utrpela poškodbe.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam povedali, da je bila včeraj okoli 22.30 ure Policijska uprava Ljubljana obveščena o kršitvi javnega reda in miru v okolici gostinskega lokala v Domžalah. Po do sedaj zbranih obvestilih sta se v lokalu sprli dve skupni oseb, pri tem pa je prišlo tudi do pretepa, v katerem je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Izvedli bodo ustrezne prekrškovne postopke ter o ugotovitvah obvestili pristojno okrožno državno tožilstvo.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar

Komentarji uporabnikov
Tagi