Uspeh Gaje Hribar na kickboxing turnirju v Izlakah

Člani Kluba borilnih veščin Domžale ne počivajo. Prejšnji teden je v Izoli potekal Izola Camp, na Izlakah je potekal mednarodni kadetski in mladinski kickboxing turnir.

Udeležila se ga je tudi Gaja Hribar iz Kluba borilnih veščin Domžale in se na tekmovanju odlično odrezala. Tekmovala je v konkurenci starejših kadetinj do 55 kg in do 60 kg ter osvojila dve tretji mesti.

Člani Kluba borilnih veščin Domžale so se tudi udeležili Izola Campa, ki se ga je udeležilo prek 100 amaterskih bork in borcev in tudi članov slovenske reprezentance. Borke in borci so trenirali pod vodstvom italijanskih strokovnjakov Emanuela Bozzolanija in Gregoria Di Lea ter domačih mojstrov Tomaža Barade, Andreja Sandeja in boksarskega zvezdnika Dejana Zavca. Na koncu pa je udeležence čakalo še predavanje športnega psihologa dr. Mateja Tuška o psihični pripravi športnika na trening in tekmovanje.

Potekalo pa je tudi fizično testiranje reprezentantk in reprezentantov, na katerem se je odlično odrezal član Kluba borilnih veščin Domžale, štiridesetletni Marjan Bolhar.

Avtor: Aleksander Stefanović, foto: spletna stran wako.si
Komentarji uporabnikov