Urbani gladiator Domžale se vrača – tokrat prihaja tudi mali otroški ubrani gladiatorček

»V okviru občinskega praznika tudi tokrat napademo Domžale«

Urbani gladiator Domžale se bo letos odvijal že tretje leto zapored, zato organizatorji upajo, da bo letos še več obiskovalcev kot prejšnja leta. Gre za unikaten športni dogodek, ki je namenjen prav vsem, saj so na voljo tri različne trase. Udeležijo se ga namreč tudi mnoga podjetja, v okviru teambuildinga. Čas namreč ni prvotnega pomena, ampak je v ospredju druženje. Prireditve so zabavne in zelo zanimive za udeležence in tudi gledalce.

Poleg Urbanega gladiatorja, ki v Domžale prihaja v soboto, 15. aprila 2017, ob 11. uri (Športni park Domžale pri Ten Ten-u), s seboj premierno prinaša tudi otroško različico velikega Urbanega gladiatorja, ki se bo začel na isti lokaciji ob 17. uri. Mladi nadobudneži bodo pilili svoje motorične sposobnosti in si izboljšali vzdržljivost, koordinacijo in gibljivost. Proga bo seveda prilagojena za naše najmlajše in temu primerne bodo tudi ovire. Glede na starost bodo otroci razporejeni v startne skupine. Zanimive ovire in 3 različne trase primerne za vse otroške starostne skupine in vse stopnje pripravljenosti. Namenjeno za otroke od 2 let do 14 let.

KJE: Športni park TEN TEN
KDAJ: sobota, 15.4.2017, od 11.00 ure dalje (veliki urbani gladiator) in od 17.00 ure dalje (mali otroški urbani gladiator)

Več informacij o dogodku in možnost prijave TUKAJ.

Vljudno vabljeni!

Kako je bilo lani na Urbanem gladiatorju, si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv Domžalca, Občina Domžale
Komentarji uporabnikov