UKI CUP 2018: Sedmi tradicionalni dekliški mednarodni turnir

Leto je naokoli in ponovno je čas, da se dekleta predstavijo na tradicionalnem, SEDMEM turnirju za deklice, ki poteka v Športnem parku Radomlje, v organizaciji ŽNK Radomlje, UKI CUP 2018! Tokratni turnir bo tako, kot lansko leto MEDNARODNI, DVODNEVNI in bo potekal v soboto 10. in nedeljo, 11. marca 2018.

Še dober mesec dni nas loči do vnovičnega UKI CUP turnirja. Tako kot lansko leto, bodo na turnirju v mesecu marcu, natančneje, v soboto 10. in v nedeljo, 11. marca 2018 sodelovale ekipe deklic U9, U11, U13 in U15. Tudi na zadnjem turnirju smo skrbeli, da novice o turnirju širimo tudi izven naših slovenskih meja, saj so se turnirja udeležile tuje ekipe in enako bomo za mednarodno udeležbo poskrbeli tudi na tokratnem turnirju, ki pa bo tokrat še večja in še močnejša!

V ŽNK Radomlje se že pripravljamo na izpeljavo največjega dekliškega turnirja v tem delu Evrope in verjamemo, da se bomo vsi skupaj potrudili, da bo tokratni UKI CUP 2018 še večji in še boljši, zato že sedaj vse ekipe vabimo k prijavi, ampak pohitite, saj je število prostih mest omejeno.

Prijavljene so že nekatere ekipe iz Srbije, Črne Gore, Bosne in Hercegovine, Hrvaške, Slovaške, Slovenije …

Več informacij najdete v razpisni dokumentaciji turnirja v PDF obliki, pri predstavniku sodelujočih ekipe, Marku Kousu (marko.kous@znk-radomlje.si – +386 70 144 749) ali pri vodji tekmovanja Petru Kristanu (peter.kristan@znk-radomlje.si – +386 31 602 318), vabljeni pa tudi k ogledu lanskega dogajanja, ko je prehodni pokal iz rok ŽNK Rijeke Jack Pot romal v vitrino domačink ŽNK Radomlje. Več informacij si lahko preberete v novici UKI CUP 2017: FOTO/VIDEO: UKI CUP – PRESTAVLJAMO MEJE ŽENSKEGA NOGOMETA

ŽNK Radomlje

 

Komentarji uporabnikov
Tagi