Tudi svoje dni se je skakalo in sanjalo o ljubezni v zraku

Smučarsko skakalni klub Sam Ihan se letos pripravlja na veliko jubilejno obletnico, ki jo bodo s slavnostno prireditvijo obeležili v soboto, 8. septembra 2018, na skakalnicah. V okviru 70-letnice si želijo izdelati mali bilten, ki bi poučeval mlade občane in bodoče skakalce, da so tudi mnogo let nazaj obstajali entuziasti, željni adrenalinskega športa, kot je skakanje. Vendar lahko današnjim članom kluba uspe poiskati določene informacije in slike le z vašo pomočjo.

Vsekakor bodo v Skakalnem klubu Sam Ihan veseli kakršnekoli informacije in fotografije iz tistih dni, ki so že minili. Kontaktirate jih lahko na ssklubihan@gmail.com ali na telefonsko številko 041 819 258, da se dogovorite morda za intervju, pregled fotografij ali pa sodelovanje na proslavi in/ali pripravi biltena. Naj mladina izve kako se je včasih skakalo in sanjalo o ljubezni v zraku.

Na fotografiji, ki je nastala pred 30 leti je tedanja ekipa mladih skakalcev s trenerjem in njegovim pomočnikom Smučarsko skakalnega kluba Ihan. Na fotografiji, takoj po objavi ste nam posredovali še nekaj imen, so trener Sašo Kurent, igralec Rado Mulej z bratom, Toni Bitenc iz Rodice, Uroš Remškar iz Rodice, Jani Remškar iz Rodice, Marjan Prosenc iz Rodice, Gregor Kepic iz Dragomlja, Miran Kunaver iz Krtine, Tomaž Pirnat iz Preloga, Marjan Oražem – Pažbar, Jure Klopčič iz Zaboršta ter moja malenkost. Trener Sašo Kurent in skakalec Marjan Prosenc sta danes žal že pokojna, za ostale pa ne vem, kam jih je popeljala nadaljnja pot. Se morda kdo prepozna na fotografiji? Če se, naj nam piše na info@domzalec.si

Miha Ulčar; Foto: osebni arhiv

Komentarji uporabnikov
Tagi