Tina Osterman je v Čarobni december prinesla First Class

Zakorakali smo v čarobni december, najbolj poseben mesec v letu. Zaključuje se staro leto in pred nami so nova pričakovanja in izzivi. Čaroben je tudi glasbeni album Domžalčanke Tine Osterman, ki je luč sveta ugledal prvega decembra. Na njem je štirinajst avtorskih skladb, ki so žanrsko zelo raznolike, promovira pa napreden način razmišljanja in delovanja.

Tina Osterman je pevka, ustvarjalka pesmi, besedil, magistrica novinarskih študij in plesalka. Javnosti se je predstavila s številnimi avtorskimi pesmimi, kot so Far Faar Away, Fool Moon, Man in the Kitchen, Trenutek, Get up now, An Innovator in številnimi drugimi.

Prvega decembra je izdala svoj prvi glasbeni album s štirinajstimi avtorskimi pesmimi, z naslovom First Class. Glasbeni album je čaroben, pozitiven, raznolik in poslušalce vabi k drugačnemu načinu dojemanja sveta in življenja. Dotakne se vseh družbeno pomembnih tematik, prinaša luč v temačne dele ter jih prikaže z drugačnega zornega kota. Čarobna besedila in melodije motivirajo posameznika k bolj pozitivnemu načinu življenja.

Glasbeni album lahko dobite spodaj:

 

Tina vas vabi, da se ji pridružite na njenem glasbenem popotovanju in ji sledite na družbenih omrežjih.

Avtor: Miha Ulčar; Foto, video: Arhiv Tine Osterman

Komentarji uporabnikov
Tagi