Ta vikend poteka v Domžalah Smučarski sejem

Če ste razmišljali o prodaji svoje smučarske opreme ali o nakupu rabljene, potem imate ta vikend priliko, da vse to opravite. Od petka pa vse do nedelje, poteka v Športnem parku Domžale smučarski sejem rabljene smučarske opreme, ki ga organizira Smučarsko društvo Domžale.

Za marsikoga je nakup nove smučarske opreme prevelik "zalogaj", zato je ta vikend sijajna priložnost, da si na smučarskem sejmu ogledate, probavate in nato tudi kupite rabljeno smučarsko opremo. Prav tako je tudi prilika, da svojo rabljeno smučarsko opremo na sejmu tudi prodate.

Ko smo si danes ogledali sejem, smo videli, da je tam na voljo zelo pestra izbira rabljene smučarske opreme, tako za majhne, kot za velike, ki čaka na nove lastnike.

Če imate smučarsko opremo, ki bi jo radi prodali, pa se ne bi ukvarjali s prodajo oziroma nimate časa za to, jo lahko oddate v komisijsko prodajo. Lahko pa prodajate tam svojo smučarsko opremo tudi sami.

Smučarski sejem poteka v balonu, ki se nahaja na večnamenski ploščadi Športnega parka Domžale in bo odprt danes do 19. ure, jutri v nedeljo pa med 9. in 17. uro.

Avtor: Miha Ulčar
Komentarji uporabnikov