Stopite v jesen s tečajem nemškega ali francoskega jezika v Centru za mlade Domžale

Center za Mlade Domžale razpisuje začetna in nadaljevalna tečaja francoskega in nemškega jezika, ki ju bodo pričeli izvajati v začetku oktobra. Oba tečaja sta namenjena mladim od 15. do 30. leta, ki se želijo naučiti francosko oziroma nemško ali pa ju izboljšati. Za oba jezika sta razpisana tako začetni kot osnovni tečaj, izvajali pa bodo tistega, na katerega bo več prijav.

  • Tečaj francoskega jezika: Parlez vous francais? Odgovor bo morda že kmalu pritrdilen, če se nam pridružiš na tečaju francoščine. Pričnemo v torek, 16. oktobra, ob 17. uri. Prijave zbiramo za začetnega in nadaljevalnega, izvedli pa bomo tistega, ki bo prejel več prijav. Prijavite se lahko do 14. oktobra, na info@czm-domzale.si ali 040/255-568. Vodi: Tanja Manigoda Stanojević, dipl. prof. francoskega jezika in književnosti. Tečaj obsega: 30 ur/15 srečanj Cena: 40€ ob min. 6 udeležencih.
  • Tečaj nemškega jezika: Se želiš naučiti nemško ali izboljšati svojo nemščino? Pridruži se nam na tečaju nemškega jezika. Razpisujemo tako začetnega kot nadaljevalnega, katerega bomo izvedli pa je odvisno od števila prijav. Te sprejemamo na info@czm-domzale.si ali 040/255-568. Začnemo v ponedeljek, 15. oktobra, ob 18. uri. Prijave zbiramo do 11.10.

Center za mlade Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi