Ste pripravljeni na akcijsko domišljijsko pustolovščino in to pod zvezdami?

Če si letos še niste ogledali filma pod zvezdami, potem imate na voljo še dva termina in sicer danes ter jutri zvečer, potem pa se Kino v parku poslavlja za leto dni. Danes zvečer ob 21.30 uri bodo na svoj račun prišli vsi tisti, ki so jim všeč akcijske pustolovščine začinjene z domišljijo, saj se bo na velikem platnu v Češminovem parku odvrtel film Stotnik Amerika: Državljanska vojna.

Kino v parku je tudi letos postal del pomemben del julijskih večerov, ko ni potrebno posebej razmišljati, kam se odpraviti. Lepo vreme in atraktivni filmi vsak večer v Češminov park privabijo mlado in staro, ki se brezskrbno in seveda brezplačno predajajo filmskim užitkom pod zvezdami. Nocoj se bo odvrtela akcijska domišljijska pustolovščina Stotnik Amerika: Državljanska vojna. Za zaključek letošnjega Kina v parku, ki bo jutri v soboto, 23. julija 2016, pa prihaja igrani dokumentarni film Houston, imamo problem. Film, ki buri domišljijo, sprožil pa je tudi številne razprave. Nekateri pa pri tem vidijo tudi zarote …

Kino v parku: Stotnik Amerika: Državljanska vojna

akcijska domišljijska pustolovščina / Captain America: Civil War / režija: Anthony Russo, Joe Russo / scenarij: Christopher Markus, Stephen McFeely / igralci: Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Daniel Brühl, Jeremy Renner / 2016, ZDA / distribucija: Blitz / 140’ /

Petek, 22. 07. 2016
ob 21:30h Kino v parku / Češminov park

Ko vlada začne nadzorovati Maščevalce, se ekipa razdeli na dva dela. Vodita ju Steve Rodgers (Stotnik Amerika) in Tony Stark (Iron Man), nasprotja pa so vedno hujša.

Po še enem incidentu, v katerega so vpleteni Maščevalci, želi vlada ustanoviti posebno skupino, ki bo zaradi političnih pritiskov nadzorovala in usmerjala njihovo delovanje. Včasih enotna ekipa se kmalu razdeli na dva tabora. Prvo vodi Steve Rogers (Stotnik Amerika), ki želi, da bi Maščevalci pri obrambi človeštva ostali svobodni, brez vladnega vmešavanja. Drugo pa vodi Tony Stark (Iron man) s presenetljivo odločitvijo, da bo podpiral vladni nadzor in odgovornost. Nasprotja so vedno hujša in spopad se zdi neizogiben.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: KD Franca Bernika Domžale, Arhiv Domžalca; Video: 2iFilmdistribucija
Komentarji uporabnikov