Srednja šola Domžale in NK Domžale poglobila sodelovanje!

Nogometni klub Domžale v svojem delovanju ogromno pozornosti posveča mlajšim selekcijam, zato v neposredni bližini Športnega parka Domžale ustvarja vse potrebne pogoje za uspešno ukvarjanje z nogometom.

Ena izmed najpomembnejših točk strategije delovanja Mladinskega nogometnega centra je tudi izobrazba mladih nogometašev in v zadnjem obdobju je bil na tem področju narejen velik korak naprej. Nogometni klub Domžale je dodatno poglobil odlično sodelovanje s Srednjo šolo Domžale, ki je pripravila poseben status za perspektivne športnike.

V letošnjem šolskem letu je v programe gimnazije, tehnik računalništva, trgovec – prodajalec in ekonomski tehnik ter strojništvo vpisanih 70 perspektivnih športnikov, kar predstavlja več kot 10 odstotkov vseh dijakov na Srednji šoli Domžale, ki je le streljaj oddaljena od glavnega domžalskega stadiona. Številka se iz leta v leto povečuje, Nogometni klub Domžale pa ima trenutno na šoli 11 svojih članov. Več informacij najdete v  video prispevku.

Vse mlade nogometaše, ki jih zanima izobraževanje na SŠ Domžale, in njihove starše, šola v četrtek, 7. februarja ob 17:00 v učilnici 102 (prvo nadstropje – levo) vabi na poseben informativen sestanek. Več informaciji in potrditev udeležbe (do 05.02.2013) na telefonski številki 031 379 276.

Avtor: Grega Krmavnar; Foto: SŠ Domžale in Sedo Rošić; Video: Sedo Rošić (NK Domžale)

Komentarji uporabnikov