Uspešno polaganje izpitov za višje pasove

Judoisti Judo kluba Ippon Kamnik in Judo kluba Komenda so v ponedeljek, 10. junija, in v sredo, 12. junija 2024, uspešno opravili izpite za višje pasove, in sicer od 8. do 2. kyu (kar pomeni stopnje pasov od belo rumenega, pa vse do modrega pasa). Polaganje je potekalo v telovadnici Osnovne šole Komenda Moste in na Virtusu v Kamniku. Izpite sta vodila predsednika obeh judo klubov, Boštjan Veinhandl, ter Milan Kunčič.

Polaganje pasov je pomemben dogodek v življenju vsakega judoista, saj predstavlja priznanje njihovega truda, discipline in napredka v tem garaškem športu. Uspešno opravljen izpit pomeni, da so judoisti osvojili nova tehnična znanja in veščine, ki so potrebne za prehod na višjo stopnjo. Ponosno nosijo nove pasove, ki simbolizirajo njihovo napredovanje in predanost judu.

Posebne čestitke gredo vsem judoistom, ki so se povzpeli na višjo stopnjo in s tem naredili pomemben korak na svoji poti do cilja vsakega judoista – postati mojster juda in nosilec črnega pasu. Njihova predanost in vztrajnost so zgled vsem, ki se podajajo na to športno pot.

Vsem judoistom iskreno čestitamo za uspešno opravljene izpite in dosežene nove stopnje. Ponosni smo na vas in vaše dosežke ter vam želimo veliko sreče in uspehov na vaši nadaljnji poti v judu.

Avtorica: Katarina Kumer; Foto: Katarina Kumer

Tagi