Snemanje turistično-predstavitvenega filma občine Domžale

Že nekaj časa, snemanje so začeli decembra 2017, nastaja turistično-predstavitveni film občine Domžale, ki ga snemajo na različnih lokacijah in dogodkih, s predstavitvenim filmom pa bo prikazan odraz življenja v našem prostoru. Tretji del snemanja bo potekal še v mesecu juliju, končni izdelek pa bodo premierno predstavili konec avgusta v Kinu v parku.

Z Občine Domžale občanke in občane seznanjajo o predvidenem snemanju kadrov za turistično-predstavitveni film o občini Domžale. Snemanje se bo izvajalo v soboto, 7. julija 2018, na območju Žitovega silosa na Viru pri Domžalah (v bližini trgovine Hofer). Snemalna ekipa Produkcije Bakster bo na tej lokaciji posnela nekaj kadrov reševanja ponesrečenca. V kratki zgodbi, v kateri bodo sodelovali gasilci, reševalci, jamarji in alpinisti, bodo prikazali delo s področja zaščite in reševanja ter sodelovanja različnih služb. Snemanja se bo udeležilo približno dvajset oseb.

Scenarij turistično–predstavitvenega filma je nastal pod budnim očesom Produkcije Bakster, Urada župana in Turistično informacijskega centra – TIC Domžale.

Snemanje na domžalskem bazenu.

Na Občini Domžale so povedali, da so k sodelovanju povabili vse domžalske javne zavode, vrtec, šole, najrazličnejša športna in kulturna društva ter druge prepoznavne domžalske ambasadorje. Snemanje se je pričelo decembra 2017 (zimski del filma), drugi del snemanja nadaljeval v maju, v juliju pa bo filmska ekipa končala s snemanjem. Turistično-predstavitveni film s katerim bodo zajeli pestrost in množičnost dogodkov in dih jemajočih utrinkov, ki so odraz življenja v našem prostoru, bodo javnosti predstavili konec meseca avgusta v Kinu v Parku.

Miha Ulčar; Foto: Občina Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi