Skupina Harmonk’N’Roll z letom 2017 na slovenski glasbeni sceni v novi zasedbi. Prerojeni, polni idej in projektov!

Skupina Harmonk'N'Roll se z letom 2017 na slovensko glasbeno sceno vrača v novo sestavljeni zasedbi. Fantje pravijo, da so prerojeni, polni idej in projektov. Novo ekipo, kot lahko tudi vidite na fotografiji, sestavljajo: Jernej Žunič (bobni), Nejc Fabjan (akustična kitara, vokal), Boštjan Kokalj (bas kitara, vokal), Matej Brodarič (klaviature, harmonika, vokal) in Matej Zore (klaviature). 

Več o sami skupini si lahko ogledate na njihovi NOVI spletni strani www.harmonknroll.si. Kot so nam zaupali fantje bo že v januarju dokončno nastala nova skladba. Kmalu zatem pa tudi videospot, ki bo, če bo vse posreči v mesecu februarju predstavljen vsem poslušalcem in gledalcem. Seveda so v nastajanju že nove skladbe, ki pa naj bi prišle v javnost spomladi.

Leto 2017 je za njih prelomno, kajti praznujejo 10. obletnico svojega delovanja. Kot pa se govori, se v ta namen obeta pravi žur. Kaj več pa bodo razkrili v prihodnje.

Pozitivna energija, izjemna karizma na odru, kakovost izvedbe raznolike glasbe. To so glavne značilnosti skupine Harmonk'n'Roll, ki vas bo zabavala na veselicah in raznoraznih žurih.

Skratka spremljajte jih na njihovi facebook strani in bodite tudi vi deležni njihove zgodbe.

Radi se 'mejte pa Harmonk'N'Roll posluš'te.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: arhiv skupine Harmonk’N’Roll
Komentarji uporabnikov