Skupina Amor širi ljubezen in dobro voljo

V mesecu avgustu je Skupina Amor posnela še en videospot, tokrat za čisto frišno pesem »Amor amore«. Po izdaji albuma Kraška fešta, je to njihov tretji singl. Tudi ta pesem je v primorskem (kraškem) narečju, govori pa o ljubezni in mladoporočencih, tako da je pravšnja za poletne mesece, ko se največ mladih parov poroči. Tudi sami velikokrat igrajo na porokah, poleg veselic, prireditev, festivalov in drugih plesov.

Videospot je nastal v najtoplejših dneh na prelepem Krasu, za režijo in video produkcijo pa je poskrbel že znani mojster Janko Hribar iz HDV Studia ter avtorica skladbe Damjana. Kljub vročini pa se člani niso dali, prav nasprotno, imeli so se odlično ter dan zaključili v družbi vaščanov, ki so jim postregli z najboljšim pršutom in teranom, kot se seveda na Krasu spodobi.

Skupina Amor je v letošnje leto zakorakala s pomlajeno postavo. Poleg ustanoviteljev  Damjane in Marijana, prispevata svoje note tudi Primož B. na bobnih ter najmlajši vokalist in basist  Mark H. Kot štiri članski band poskrbijo, da plesalce zasrbijo pete, ko zaigrajo in seveda zgodi se prava »kraška« fešta, kjer se ples, veselje in dobra volja vrtijo do jutranjih ur.

Od poletja se člani poslavljajo polni energije in novih idej, saj nam za jesen že obljubljajo nekaj novega. Tokrat bodo svoje moči združili s pevko in avtorico veliko priznanih besedil, Barbaro Gropajc, s katero so že sodelovali pri albumu Kraška fešta.

Spremljate  jih lahko na njihovi spletni strani in facebook profilu.

Miha Ulčar; Foto, video: arhiv skupine Amor

Komentarji uporabnikov
Tagi