Royal studio – butik in lepotni studio za pravo kraljevsko razvajanje!

Če se želite počutiti kraljevsko in se seveda na kraljevski način tudi razvajati, v današnjem sodobnem svetu niti ni potrebno, da ste del kakšne kraljeve družine. Vse to vam je danes na dosegu rok, le čas si je treba vzeti. Za takšno stvar pa si ga dame, ki dajo nekaj na svoj videz in dobro počutje, rade vzamejo. Ob tem je pa še potrebno dodati, da jim med kraljevskim razvajanjem na glavi ni potrebno nositi težke krone. Pomembno je namreč samo to, da se počutijo kraljevsko.

Pred dnevi je na Ljubljanski cesti 82 v Domžalah svoja vrata odprl Royal studio – butik in lepotni studio, kjer boste za kraljevsko počutje našli vse na enem mestu. V njihovem butiki vam nudijo ženska oblačila, obutev in modne dodatke, v lepotnem studiu pa vas razvajajo z masažami, pedikuro, manikuro, nego obraza, oblikovanjem telesa, depilacijami, oblikovanjem obrvi, profesionalnim ličenjem, solarijem ter podaljševanjem trepalnic. Poskrbijo pa tudi za kraljevsko frizuro, saj imajo žensko in moško frizerstvo. Skratka v Royal studiu poskrbijo za vaše razvajanje v celotnem paketu, obenem pa vas še modno oblečejo, zato se potem, ko boste odšle od tam, ne boste počutile samo kraljevsko, temveč boste tudi kraljevsko izgledale.

Ekipa Royal studia skrbi za kraljevsko razvajanje.

Royal studio vodijo tri sestre, zato je to tudi družinska zgodba. To ime pa so si izbrale, ker so želele ljudem ponuditi nekaj lepega, kraljevskega. Svojo dejavnost v manjšem obsegu so izvajale že prej in sicer v studiu na Ljubljanski cesti 90, pred dnevi pa so se preselile v nov večji prostor na Ljubljanski cesti 82, ki so ga preuredile v pravi kraljevski salon. V njihovem prijetnem ambientu se boste kraljevsko počutili, že ko boste vstopili vanj. Na novi lokaciji so tudi razširili ponudbo, saj sta se sestram pridružili še frizerka in kozmetičarka.

V Royal studiu vas čaka kraljevsko razvajanje.

Velja izpostaviti, da gre za novost v domžalskem ter tudi v slovenskem prostoru, saj takšne ponudbe na enem mestu ne boste našle nikjer. Tam se lahko razvajate, lepotičite in obenem še lepo oblečete. Zveni kraljevsko, mar ne? Seveda pa lepotni studio lahko obiščejo tudi moški, saj tudi njih tam čaka kraljevsko razvajanje, od nege telesa, masaže, solarija, depilacije, nege obraza, pedikure, do frizerstva. Na voljo imajo tudi darilne bone, s katerimi lahko razveselite svojo boljšo polovico ali kogarkoli, ki bi si želel kraljevskega razvajanja.

Royal studio – butik in lepotni studio se nahaja v stanovanjsko poslovnem objektu SPB-1, na Ljubljanski cesti 82 v Domžalah. Butik in lepotni studio je odprt od ponedeljka do petka med 9. in 19. uro, ob sobotah pa med 8. in 12. uro. Ob nedeljah in praznikih je čas za kraljevski počitek, zato so vrata butika in lepotnega salona takrat zaprta.

Royal studio se nahaja na Ljubljanski cesti 82 v Domžalah.

Pokličete jih lahko na telefonske številke 070 657 708, 040 855 579 in 070347 345, ali jim pišete preko e-pošte royalstudiodoo@gmail.com. Spremljate pa jih lahko tudi na njihovi Facebook strani in Instagramu.

Do sobote, 23. marca 2019, vam ob obisku nudijo otvoritveni popust in sicer 10% popust na vse nakupe v butiku ter 10% popust na vse nove storitve, ki jih nudijo: masaže, manikura, pedikura, nega obraza, oblikovanje telesa, depilacija in frizerske storitve.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar, Royal studio; Video: Miro Pivar

Komentarji uporabnikov
Tagi