Rekreacija za vse

Zavod za šport in rekreacijo Domžale letos ponovno organizira brezplačno vodeno vadbo za odrasle in otroke. Z vadbo pričnemo v ponedeljek, 1. aprila 2019, ob 18.00 uri, na Stadionu Domžale (zbor je pri vhodu na stadion ob Kamniški Bistrici). Vadba bo potekala ob ponedeljkih, ob 18.00 uri (v poletnih mesecih ob 19.00 uri), od aprila do oktobra in je primerna za vse starosti!

Vadba poteka v vsakem vremenu, v primeru dežja poteka pod nadstreškom na stadionu in odpade samo izjemoma v primeru hudih nalivov. Med prazniki vadba odpade.

Rekreacijo za vse bodo vodili strokovni sodelavci Športno atletskega društva Mavrica. Tudi letos bo organizirana vadbena skupina za otroke, ki bodo imeli svojega vaditelja in prilagojen program. Na terenu se bomo ločili v skupini (otroška skupina in skupina za odrasle). Skupini bosta vadili istočasno, na istem terenu, vendar vsaka s svojim vaditeljem in po svojem prilagojenem programu, kar pomeni, da je Rekreacije za vse odlična možnost za skupno rekreacijo vseh družinskih članov, ter za skupno preživljanje časa na prostem.

Skupina za odrasle se bo najprej ogrela, nato bodo sledile vaje za pravilno držo telesa, moč, koordinacijo in hrbtenico. Zaključili bomo z razteznimi in dihalnimi vajami. Otroci bodo s pomočjo iger osvojili gibalne vaje, poligone in plezala.

Bodite primerno športno oblečeni in obuti, priporočamo, da s seboj prinesete tudi pijačo. Na Stadionu Domžale so na voljo toalete, na žalost pa ni garderob.

Za vadbo se prijavite na elektronski naslov: info@sadmavrica.si ali 031 314 870, lahko pa se prijavite tudi pred začetkom vadbe. Več podrobnih informacij in prijavni obrazec najdete tudi na spletni strani Športno atletskega društva Mavrica.

Izkoristite športne površine, ki vam jih ponuja Občina Domžale in brezplačno strokovno vodeno vadbo. Pridružite se nam in bodite aktivni!

Zavod za šport in rekreacijo Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi