Prvi #TeamBolhar Kamp uspešno pod streho

Prvi Team Bolhar Kamp v Kranjski Gori, ki je minuli vikend potekal v organizaciji odličnega domžalskega kickboxerja Marjana Bolharja in Kluba borilnih veščin Domžale, je uspešno pod streho. Kamp je bil namenjen otrokom, mladostnikom in vsem ostalim, ki so se želeli pobližje spoznati z borilnimi športi ali pa svoje znanje spraviti na višji nivo.

»Prvi #TeamBolhar Kamp v Kranjski Gori, je za nami. Imeli smo se nepozabno! Naučili smo se ogromno novega, se med seboj še bolj spoznali, uživali v čudoviti naravi in predvsem trdo trenirali. Hvala vsem gostom, ki ste prišli in nas navduševali s svojimi zgodbami. Hvala Sari Isakovič, Andreju Hauptmanu, Andražu Vehovarju, Anžetu Mačku, celotni organizacijski ekipi in vsem udeležencem. Hvala tudi ekipi Svet na Kanalu A za super podporo in čudovit prispevek. Se vidimo na Team Bolhar Kampu 2020,« je vidno zadovoljen z izvedbo kampa povedal domžalski šampion Marjan Bolhar.

Na kampu so udeleženci nadgradili svoje znanje borilnih veščin, se družili, tekmovali in spoznavali tudi ostale ključne faktorje, ki so pomembni v vrhunskem športu –psihologija, prehrana, urnik, disciplina.

Poleg vrhunskih in natančno odmerjenih treningov, ki so potekali vsak dan kampa pod okriljem Marjana Bolharja, so bili deležni še vrhunskih izobraževanj in predavanj o pomenu športa s priznanimi slovenskimi športniki Saro Isakovič, Andrejem Hauptmanom, Andražem Vehovarjem in Anžetom Mačkom.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Team Bolhar

Komentarji uporabnikov
Tagi