Priprave mladih upov NK Roltek Dob v Rovinju uspele z odliko

Tudi letošnje zimske priprave naših mladih upov so tradicionalno potekale v hrvaškem Rovinju, seveda tako, da ni bilo nič prepuščeno naključjem ali celo negativnim presenečenjem. Priprav se je letos udeležilo več kot 120 nogometašev iz naše otroške in mladinske nogometne šole selekcij U10, U11, U12, U13, U15, U17 in U19 NK Roltek Dob.

Nogometaši so trenirali dvakrat na dan na stadionu NK Rovinj, skupaj s trenerji in spremljevalnim osebjem pa so bili nastanjeni v hotelu Eden Rovinj.

Poleg rednih treningov so vse selekcije odigrale tudi prijateljske tekme in sicer z ekipami NK Kovinar Maribor, NK Schwabing 1962 Munchen, Ivančna Gorica in NK Rovinj. Eno bolj zanimivejših srečanj je bila tudi prijateljska tekma med trenerji in kadeti NK Roltek Dob. Na vseh srečanjih so se veselile ekipe naše nogometne šole, no ja, razen na zadnji omenjeni tekmi, kjer je v trdem boju za vsako žogo »učitelju uspelo premagati svojega učenca«.

Vsi udeleženci so imeli v sklopu hotelskih kapacitet na voljo tudi fitnes in notranji bazen, seveda pa ne gre pozabiti na prehrano, za katero je odlično poskrbelo hotelsko osebje hotela Eden Rovinj. NK Roltek DOB se zahvaljuje osebju Hotelu Eden– Maistra Select za prijaznost in skrb ter odlično hrano in nastanitve. V raj v Rovinju se zagotovo spet vrnemo!

Morda bo te besede v nadaljevanju vzel, kot »samohvalo«, a je prav, da pohvalimo naše nogometaše in trenerje, saj so bili pravi ambasadorji našega nogometnega kluba, našega domačega kraja Doba in naše domače občine Domžale ter nenazadnje tudi naše domovine Slovenije. Zahvala in pohvala je seveda na mestu tudi staršem naših nogometašev, saj ste tudi vi del te uspešne nogometne zgodbe, brez vas seveda ni nas.

Ne smemo pa seveda pozabiti na vodstvu ŠD Dob in predsednika Bojana Gasiorja, ki je hkrati tudi direktor našega generalnega sponzorja Gostinskega podjetja Trojane ter Marjana Cerarja, direktorja NK Roltek Dob in vodje MNŠ NK Roltek Dob, ki je bil tudi vodja priprav.

Vodstvo ŠD DOB in NK Roltek Dob sta seveda glavna organizatorja priprav, ki sta skupaj s sponzorji GP Trojane, NLB-Nova ljubljanska banka, Roltek d.o.o., Eltekoma d.o.o., Dob, Krajevno skupnost Dob pri Domžalah in Občino Domžale priprave tudi omogočila.

Še nekoga bomo pohvalili in se mu zahvalili. Naša legendarna bus šoferja Elvis Lee in Nuke Lee, ki se nikoli na svoji poti ne izgubita! Elvisu Čauseviču in Nukretu iz Avtobusnih prevozov Gerčar se zahvaljujemo za varno in udobno vožnjo do naše baze na pripravah v Rovinju ter seveda nazaj domov!

Redna poročanja iz Rovinja v živo ste lahko spremljali tako na naših družbenih omrežjih, kakor tudi na naši spletni strani www.nkdob.si, kjer si lahko ogledate foto reportažo priprav.

Vsi za Šampione iz Doba!

📝📸 Za vas je iz Rovinja tvital, čivkal, fotkal in pisal Gregor Horvatič

Komentarji uporabnikov
Tagi