Pridruži se na vadbi pilatesa v Centru za mlade Domžale

Če je ena od tvojih novoletnih zaobljub več športanja, potem se nam lahko pridružiš v Centru za mlade Domžale na vadbi pilatesa. Razmigujemo se vsak torek med 18. in 19. uro.

Pilates je filozofija, ki vedno bolj prodira v naša življenja. Splošno znano dejstvo je, da je za zdravje – tako fizično kot psihično – dobro, da je gibanje sestavni del življenja. Pilates je izredno nežna in učinkovita vadba, s katero se utrdi in oblikuje svoje telo, ga razgiba in sprosti. Pilates v zelo kratkem času pomaga do boljše telesne drže; z njegovo pomočjo se odpravijo nepravilnosti v drži in okrepi se zavedanje o lastnem telesu.

V Centru za mlade Domžale vadba pilatesa poteka ob torkih med 18. in 19. uro. Če želiš narediti nekaj več zase in za svoje zdravje, potem nikar ne oklevaj in se nam pridruži. Vadbo, ki je namenjena mladim med 15. in 30. letom, vodi Maša Saksida, inštruktorica pilatesa in maserka.

Sprejemamo prijave za februar. Cena je 10 evrov za štiri srečanja v mesecu. Prijavite se lahko na info@czm-domzale.si ali 040/255-568.

Center za mlade Domžale

Komentarji uporabnikov
Tagi