Povabilo k sodelovanju na dogodku “Spoznajmo se, praznujmo skupaj”

V mestu je že skoraj pomlad in takoj za njo mesec april, ko Občina Domžale praznuje rojstni dan. Tudi v letošnjem letu bomo pospremili občinski praznik z mnogimi dogodki, prireditvami in srečanji, s katerimi bomo obogatili družabno dogajanje in življenje v naši lokalni skupnosti.

»Spoznajmo se, praznujmo skupaj« je medgeneracijski in zdaj že tradicionalen dogodek, s katerim želimo naš praznik praznovati z vami, občankami in občani.

Praznovanje bo potekalo v sredo, 17. aprila 2019, od 16. ure dalje v Češminovem parku v Domžalah (v primeru slabega vremena se dogodek prestavi na petek, 19. april 2019). Potekalo bo pod geslom »Lepa beseda lepo mesto najde«. Prireditev bo povezoval Trkaj, slovenski raper, pisec besedil, novinar, popotnik in ambasador mladih in navdihujočih osebnosti.

Vabim vas, da se nam pridružite in obiskovalcem predstavite vaše programe, aktivnosti, projekte, izdelke na stojnici itn. Tudi letos vas nagovarjam, da pripravite vaše posebne zanimivosti in tako popestrite naš in vaš dogodek.

Prosim vas, da svojo odločitev o sodelovanju sporočite do najkasneje 25. marca 2018, in sicer:

  • Za sodelovanje na stojnicah na e-naslov piar@domzale.si z naslovom v zadevi STOJNICE. Naknadno vas bomo seznanili o natančnem poteku dogodka. Sporočite tudi, v kolikor potrebujete elektriko ali druge stvari.
  • Za sodelovanje na odru prav tako na piar@domzale.si z naslovom v zadevi NASTOP NA ODRU ter priložite izpolnjen priloženi dopis. Naknadno vas bodo moji sodelavci seznanili o natančnem scenariju in protokolu na odru.

Prijavnico na dogodek najdete na povezavi tukaj.

Se že veselim našega skupnega praznovanja!

Prijeten pozdrav,

Toni Dragar, župan

 

Komentarji uporabnikov
Tagi