Plesalci Plesnega studia Impulz navdušili v Pragi

Plesalci Plesnega studia Impulz Domžale, Kranj in Medvode so se pred dnevi odpravili na Češko, kjer se je odvijalo svetovno prvenstvo v street plesih in svetovni pokal v danceu.

Naši impulzovci so si takoj po prihodu najprej navdušeno ogledali Prago, kjer so preživeli nekaj prijetnih uric med ogledovanjem znamenitosti tega čudovitega mesta, na starih ulicah pa so tudi poplesali. Sledila je namestitev v hotelu in počitek, saj jih je že naslednji dan v Usti nad Labem čakal prvi dan svetovnega prvenstva, ki je potekalo štiri dni, bilo pa je polno slovenskega blišča, saj smo Slovenci plesni narod.

Naši najmlajši tekmovalki Kiara Cicmil in Evelin Somrak, ki sta letos prvič pričele s tekmovanje, sta popolnoma zacveteli že doma v Sloveniji, kjer sta si priplesali srebrno medaljo, na svetovnem prvenstvu pa tretje mesto. Obe sta na svojo uvrstitev neizmerno ponosni in navdušeni nad novimi prijatelji, ki sta jih spoznali. Najbolj veseli pa sta bili, da sta bili lahko del tega velikega dogodka.

Dan kasneje pa je na plesni podi stopil tudi naš Jaka Pečnik, ki je že izkušen plesalec in tekmovalec ter bivši svetovni prvak. V svoji konkurenci si je z nastopom »Top Gun« priplesal odlično 5. mesto, nad uvrstitvijo pa je bil zelo zadovoljen. Vsi naši tekmovalci so sedaj že doma, kjer se že veselo potijo in pripravljajo za nove podvige.

Besedilo in foto: Plesni studio Impulz

Komentarji uporabnikov
Tagi