Obeta se napeta in zanimiva zračna bitka – Skoki na Gori 2019

Leto je naokoli in praznik na Gori se lahko začne. Člani Društva skakalni komite Gora, smo pripravili zalogo umetnega snega, saj narava letos še ni postregla s snegom. Tekmovanje v smučarskih skoki z alpskimi smučmi »Skoki na Gori« bo potekalo v nedeljo, 27. januarja 2019, razen če bo višja sila preprečila prireditev.

Kot že velikokrat do sedaj, smo v Društvu skakalni komite Gora tudi letos pripravili novost in sicer tekmovanje dveh skakalnic. Povezali smo se z Idrijsko Krnico, ter pripravili tako imenovani pokal dveh skakalnic, kjer bodo najboljši trije v skupnem seštevku nagrajeni. Za v prihodnje upamo, da se bomo povezali še z drugimi društvi in se bo lahko naredilo tekmovanje -pokal v smučarskih skokih z alpskimi smučmi v Sloveniji.

Gorjanska prireditev bo potekala  klasično – poskusni skok, ter dva skoka v konkurenci. Skakalo se bo v sedmih kategorijah, kjer bodo prvi trije dobili pokale, absolutni zmagovale pa poleg pokala še vikend-paket. Organizator bo poskušal tradicionalno nagraditi vse tekmovalce s praktičnimi nagradami. Za najmlajše in najmanjše bo na voljo »Gorjanščica«, kjer si bodo lahko priborili spominsko medaljo ter se okrepčali s čajem.

Za zabavo med serijami bo poskrbela stand up komičarka Eva Virc. Organizator se bo potrudil privabiti vse najboljše skakalce z alpskimi smučmi, tako da bo zračna bitka čim bolj napeta in zanimiva.

Lepo vsi vabljeni v nedeljo, 27. januarja 2019, ob 13.30 uri na tekmovanje v smučarskih skokih z alpskimi smučmi na Goro pri Komendi. Za dodatne informacije nas lahko kliknite na www.goraskoki.com.

Skakalni pozdrav,

Društvo skakalni komite Gora

Komentarji uporabnikov
Tagi