Občina Domžale je vrnila obisk prijateljski Občini Cazin

V torek, 22. oktobra 2013, je Občino Cazin obiskala delegacija iz Občine Domžale pod vodstvom župana Tonija Dragarja in podžupanje Andreje Pogačnik Jarc. Poleg njiju so se obiska udeležili tudi vodja območne izpostave Domžale pri Javnem skladu za kulturne dejavnosti, Pavel Pevec, vodja oddelka za premoženjske zadeve na Občini Domžale, Peter Gubanc in občinski sodelavci.

Obisk je bil namenjen spoznavanju možnosti povezovanja dveh lokalnih skupnosti pri morebitnih skupnih projektih na področju turizma, kulture, športa, zaščite in reševanja ter požarne varnosti. Župan Občine Cazin Nermin Ogrešević in njegovi sodelavci so našo delegacijo prijazno sprejeli. »Domžale so uspešna in dinamična občina, kot je Cazin in zato, verjamem, da obstajajo veliki potenciali za naše nadaljnje sodelovanje,« je dejal župan Občine Cazin Nermin Ogrešević.

"Začetek našega sodelovanja vidim predvsem na področju kulture, športa, med gasilskimi društvi in podobno. Z veseljem bomo z vami delili primere dobrih praks in vas podprli v pristopnih pogajanjih z Evropsko unijo. Danes se počutim zares odlično in želim si, da bi naše prijateljstvo in sodelovanje gojili tudi v prihodnje,« je ob obisku povedal župan Občine Domžale Toni Dragar.

Po končanem uradnem delu si je naša delegacija ogledala tamkajšnji stari grad Ostrožac in mošejo s prelepim razgledom na dolino reke Une.

Avtor: Občina Domžale; Foto: Občina Domžale
Komentarji uporabnikov