Ob Dnevu slovenskih splošnih knjižnic bogat program prireditev v Knjižnici Domžale

V četrtek, 20. novembra 2014, praznujemo Dan slovenskih splošnih knjižnic. Praznovanju se bo pridružila tudi Knjižnica Domžale, ki ob tem dnevu pripravlja bogat program prireditev. Ob tej priliki vas tudi vabijo, da praznujete z njimi!

  • Med 8.00 do 19.00 vas vabijo v bukvarno, kjer si lahko izberete rabljene, stare in odpisane knjige. Lahko sodelujete tudi v nagradnem knjižnem mini kvizu za Velike in male.
  • Ob 10.00 si lahko ogledate projekcijo kratkega filma Zagovorniki knjižnic in prisluhnete radoživim otrokom iz vrtca Urša, ki so pod mentorstvom Marije Cerar pripravili krajši recital pesmi in izštevank Enci benci na kamenci.
  • Ob 15. uri bo na sporedu ponovitev kratkega filma Zagovorniki knjižnic.
  • Med 12.00 in 16.00 se otroci drugega in tretjega triletja osnovne šole lahko preizkusijo v (skupinskem ali individualnem) reševanju slovenskega knjižnično – muzejskega MEGA kviza pod skupnim naslovom Stari Egipt – zakladnica čudes.
  • Knjižnica Domžale /Krajevna knjižnica Tineta Orla Trzin/ pa vas vabita tudi na literarno-gledališki nastop slovenskega pesnika, dramatika, režiserja in igralca Andreja Rozmana Roze, ki bo v četrtek, 20. novembra 2014, ob 19.30 v dvorani Marjance Ručigaj /Center Ivana Hribarja/ v TRZINU. Vstop je prost! Vabljeni!
Avtor: Miha Ulčar; Foto: Knjižica Domžale
Komentarji uporabnikov