Ekskluzivno strokovno potovanje za ženske v New York

Obrtna zbornica Domžale v sodelovanju s Turistično agencijo Palma organizira strokovno potovanje v New York samo za ženske. Prisrčno vas vabimo, da se nam pridružite na tej nepozabni izkušnji, ko bomo snovali poslovne vezi, ustvarjali neponovljive trenutke, tkali domžalska prijateljstva in pisali zgodbe o uspešnem ženskem povezovanju. Možno je plačilo na do 5 obrokov, ki morajo biti plačani pred odhodom. Znesek pa lahko vključite v stroške podjetja.

Ekskluzivno strokovno potovanje v sam “Big Apple”, kot radi poimenujejo New York, se bo pričelo 23. novembra 2022 in bo trajalo vse tja do 27. novembra 2022. Druženje in spoznavanje bo prepleteno z odkrivanjem skrivnosti različnih znamenitosti, ki ponazarjajo izjemno bogastvo in nudijo prepoznavnost mesta.

Ogled Manhattna nudi pristno spoznavanje razsežnost “Velikega jabolka” in deležni ga bomo tudi mi. Lahko se bomo povzpeli na simbol in ponos New Yorka, Empire State Buildinga. S pomočjo priznanega legendarnega Palminega vodiča Matjaža bomo začutili četrti kot so Bronx, Harlem, Brookylin in Queens, medtem, ko si bomo zvečer lahko ogledali katere od številnih predstav na Broadwayu ali sprehodili po znameniti nakupovalni ulici 5 th Avenue, kjer najdemo vse svetovno znane modne kreatorje. Izlet z ladjico okoli Manhattna ponuja nepozabne poglede na nebotičnike finančnega dela mesta ter otoka Ellis in Liberty, z legendarnim Kipom Svobode. Muzej Moderne umetnosti (MoMa),  Metropolitanski muzej (Met) in pa Guggenheim muzej so pravi naslov za ljubitelje sodobne umetnosti in arhitekture. Vse to in še več, nas čaka na ekskluzivnem strokovnem potovanju za ženske v letošnjem času adventa, zato lepo vabljene z nami na ekskluzivno strokovno potovanje v New York.

Čas potovanja: 5 dni
Odhod: 23.11. – 27.11.2022
Cena na osebo: 1.499 EUR pri udeležbi najmanj 25 oseb. Trenutno je prostih še nekaj mest, zato pohitite s prijavo, kajti zaradi praznika Thanskgiving Day je zasedenost hotelov (po zmernih cena) že sedaj visoka in rezervacije še niso zaključene.

Celoten program potovanja in informacije o prijavi so dostopne na spletni strani Območne obrtno-podjetniške zbornice Domžale

Za vstop v ZDA je obvezno cepljenje proti covidu z dvema dozama.

Naročnik oglasa: Obrtna zbornica Domžale

 

Tagi