Zgodilo se bo nekaj srčnega …

“Počasi se prebuja pomlad in z njo tista najbolj nežna ljubezen. V počastitev prazniku zaljubljencev bo Občina Domžale v sodelovanju z domžalskimi glasbeniki in portalom domžalec.si pripravila virtualni koncert, ki nas bo z najlepšimi ljubezenskimi pesmimi opomnil kako malo je potrebno, da smo vedno lahko zaljubljeni tudi v življenje samo,” je v povabilu k ogledu valentinovega koncerta, ki se bo odvijal v soboto, 14. februarja 2021, ob 20 uri zapisala podžupanja Občine Domžale mag. Renata Kosec. 

Valentinov koncert si boste lahko ogledali na našem portalu in družabnih omrežjih ter Facebook straneh Visit Domžale, Občine Domžale in Blunout kluba. Z nami bodo: Eva Černe, Ajda Stina Turek, Banda citrarska, Neža Drobnič Bogataj, Matnakvadrat, Akustični duet NikaAnže, Uroš Steklasa in Tjaša Hrovat Steklasa, Matej Primožič Pato, Polona Mežnar in Tomaž Pirnat ter Miran Juvan. Glasbeniki bodo prepevali najlepše ljubezenske pesmi, s katerimi nam bodo polepšali praznik zaljubljencev.

Občina Domžale bo ob pomoči naših glasbenikov ob prazniku zaljubljencev tokrat pripravila res krasen koncert najlepših ljubezenskih pesmi. Hladnejše temperature bodo ravno pravšnje za ogled valentinovega koncerta s svojimi najljubšimi v prijetno toplem domu. Vabljeni k ogledu!

Toni Dragar, župan

Miha Ulčar; Foto: Občina Domžale

 

Komentarji uporabnikov
Tagi