Z Domžalcem do brezplačnih vstopnic za koncert skupine Help! A Beatles Tribute v Kavarni Hiša

V sredo, 7. junija 2023 ob 19. 30 uri v Kavarno Hiša na Dob pri Domžalah prihaja glasbena skupina Help! A Beatles Tribute, ki bo otvorila junijski cikel butičnih koncertov na rajskem vrtu prekrasne kavarne, kjer pogled seže vse tja do Julijskih Alp. Lepo vabljeni k sodelovanju v nagradni igri, kjer si lahko s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje in kančkom sreče, priborite 2×2 VIP vstopnici za prihajajoči koncert.

Posnemovalci svetovno znane skupine The Beatles, ki se imenujejo po skladbi Help!, prihajajo iz Naklega. Matic Pelcel, (John Lennon), Žiga Stanonik (George Harrison) Gašper Oblak (Ringo Starr) in Ernie Mendillo (Paul McCartney), ki pa je Američan. Preselil se je v Slovenijo in se tukaj tudi poročil.

Člani skupine HELP! – A Beatles Tribute se s svojim energičnim nastopom in preciznostjo ne trudijo le igrati in peti kot pravi Beatli, ampak jim sledijo tudi v videzu. S suknjiči, inštrumenti in pričeskami. Za seboj imajo že več kot 600 koncertov na številnih prizoriščih doma in Evropi. Njihov glasbeni repertoar vključuje komade legendarnih The Beatles od začetkov, pa tja do konca njihove kariere.

Nagradna igra

Sodelujte v nagradni igri ter si s pomočjo pravilnega odgovora in kančka sreče priborite 2x 2 VIP vstopnici za butični koncert skupine Help! A Beatles Tribute, ki bo v sredo, 7. junija 2023 ob 19. 30 uri potekal v Kavarni Hiša v Dobu pri Domžalah. Nagradna igra poteka izključno na portalu domžalec.si od ponedeljka, 29. maja 2023 do srede, 31. maja 2023, do 24. ure.

Nagradno vprašanje

Koliko članov je sestavljalo skupino The Beatles, ki je nastala leta 1960 v Liverpool-u?

a) 4

b) 5

c) 6

Odgovor na nagradno vprašanje pošljite najkasneje do srede, 31. maja 2023, do 24. ure na e-naslov info@domzalec.si in poleg dopišite svoj ime in priimek ter e-naslov. Žrebanje bo potekalo v četrtek, 1. junija 2023. Izžrebanca (ime in priimek) bosta objavljena na spletnem portalu domžalec.si v četrtek, 1. junija 2023. Prevzem brezplačnih vstopnic bo možen osebno v Kavarni HIša tudi na dan koncerta.

Strinjam se s pravili nagradne igre, ki so priložena tukaj.

Vsi butični koncerti v Kavarni Hiša so izpeljani ne glede na vremensko napoved, zato lepo vabljeni k sodelovanju v nagradni igri. S pravilnim odgovorom in kančkom sreče, bosta 2x 2 VIP vstopnici za koncert skupine Help! A Beatles Tribute, lahko vaši.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Kavarna Hiša

*******************************************************
Nagradna igra je zaključena

Nagradna igra je zbudila veliko zanimanja in srečna izžrebanca, ki prejmeta vsak po 2 VIP vstopnici sta:

  • Miha Kosmač
  • Tadej Ilič

Nagrajenca bosta o prevzemu brezplačnih vstopnic obveščena po e-mailu.

Ekipa Domžalca

 

Tagi