Koronavirus: Aktivnosti Občinskega štaba Civilne zaščite Kamnik (12. november 2020)

Občina Kamnik občanke in občane poziva k odgovornemu obnašanju, doslednemu upoštevanju epidemioloških priporočil ter osebnemu prispevku k zamejitvi širjenja virusa. 

V vseh zaprtih javnih prostorih je obvezno imeti usta in nos dosledno zakrita z masko, ruto ali šalom, ravno tako na odprtih javnih prostorih. Redno in temeljito si pravilno umivamo roke z milom in vodo ali pa si jih razkužimo z namenskim razkužilom. Številni drugi ukrepi, ki so nam že znani, bodo pripomogli k temu, da zajezimo širjenje virusa COVID-19 kot tudi ostalih drugih virusnih obolenj.

Dostava in prevzem toplih obrokov socialno ogroženim učencem in dijakom občine Kamnik

Osebni prevzem je bil zagotovljen za 102 kosila, v okviru Občinskega štaba Civilne zaščite pa se je na dom dostavilo 40 kosil. Na tem mestu se na Občini Kamnik iskreno zahvaljujejo vsem šolam in prostovoljcem, ki pomagajo pri zagotavljanju in dostavi toplih obrokov socialno ogroženim učencem in dijakom kamniške občine.

Posebna zahvala pa gre vodstvu in celotnemu kadru kuhinje Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik, ki so nam nemudoma priskočili na pomoč.

Obvestila o koronavirusu v občini Kamnik lahko spremljate na tej povezavi.

Karin Božič Zupančič; Foto: Občina Kamnik

Tagi