Domžalska tržnica danes obratuje po ustaljenem urniku, na voljo tudi morske dobrote

Kljub temu, da je danes državni praznik, ki je dela prost dan, domžalska tržnica obratuje po ustaljenem urniku. Poleg standardne ponudbe je v okviru cvetlične tržnice na voljo ponudba svežega cvetja in sveč lokalnih ponudnikov, prav tako pa tudi danes diši po morskih dobrotah, ki jih s svojo ekip pripravlja Edi iz Gostilne Ribič. Zaradi ukrepov, morskih dobrot ne boste mogli pojesti tam, jih pa lahko naročite in vzamete s seboj.

V svoji ponudbi ima Edi vedno raznolike in pestre morske jedi, so sardelice, girice, bakala, kalamari, hobotnica, ribja solata, ribji brodet … Seveda ne smemo pozabiti omeniti tudi posamezne tedenske specialitete, ki vedno znova presenečajo in navdušijo gurmane ter ljubitelje morske hrane.

Na današnji praznični dan ima Edi poleg standardne morske ponudbe na voljo tudi posebno specialiteto, ki sicer ni morska jed, je pa več kot dobrodošla v tem poznem jesenskem času. V svoji ponudbi ima tudi ričet s prekajenimi svinjskimi rebri za 4,5 evra. Pa dober tek!

Obisku tržnega prostora in Gostilne Ribič je potrebno upoštevati navodila NIJZ, ki preprečujejo širjenje virusa Covid-19.

Miha Ulčar; Foto: Primož Krisper, arhiv domžalca

Tagi