Nov športni park Hrastje Depala vas

V Depali vasi se ponašajo z novim športnim parkom Hrastje Depala vas, ki je namenjen preživljanju prostega časa različnim starostnim skupinam uporabnikov.

Za najmlajše je poskrbljeno na otroškem igrišču, ki obsega štiri enostavna ter eno kompleksno igralo (z obilico proda za lopatke in kanglice). Nekoliko starejši bodo svoje kolesarske veščine brusili na novem asfaltnem kolesarskem poligonu. Poskrbljeno je tudi za ekipne športe; skupine se bodo lahko pomerile v košarki ali nogometu, posameznikom, željnim telovadbe, pa je namenjen otok vedno bolj priljubljenega street-workouta. Tudi ostala postavljena urbana oprema je namenjena prijetnemu preživljanju časa v objemu hrastov.

V zvezi z investicijo so na Občini Domžale povedali, da je gradbena dela povezana s postavitvijo parka ter dostopom ceste izvedlo podjetje Elicom d.o.o. iz Domžale, postavitev otroškega igrišča in street-workouta je izvedlo podjetje Lesnina MG oprema d.o.o., Ljubljana, medtem ko je izvedbo kolesarskega poligona izvedlo podjetje BATT Crew d.o.o. iz Domžal. Vrednost navedenih del je znašala skupaj 194.489,64 EUR z DDV.

Slavnostno odprtje športnega parka bo potekalo v četrtek, 25. aprila, ob 17. uri.

Miha Ulčar; Foto: Vido Repanšek

Komentarji uporabnikov
Tagi