NE SPREGLEJTE: 12. Tednik Domžalca ob 20.00!

Pred vami je dvanajsti tednik Tednik Domžalca, v katerem vam bomo predstavili izbor aktualnih tedenskih novic, ki jih za vas pripravlja ekipa spletnega portala domžalec.si.

Ob 20. uri bo na sporedu dvanajsti Tednik Domžalca, v katerem vas bo voditeljica Karin Lisjak popeljala skozi izbrane aktualne dogodke preteklega tedna. Nova oblika predstavitve novic v obliki tedenskega video pregleda, je na sporedu vsak ponedeljek ob 20. uri, posamezno oddajo pa si je možno ogledati tudi kasneje.

V uvodu dvanajstega Tednika Domžalca si bomo ogledali utrinke z dobrodelnega koncerta za Miha in Aljo Grad, bratca in sestrico, katerih otroštvo je drugačno od večine malčkov, saj zaradi akromatopsije živita v črno-belem svetu. Obiskovalci koncerta, ki so dodobra napolnili Športno dvorano Domžale so skupaj z nastopajočimi glasbeniki zanju slikali svet v lepših barvah. Sklenili so verigo, s katero so tako Mihu in Alji kot njunima staršema vlili upanje, da bo morda nekoč za malčka na modrem nebu posvetilo rumeno sonce.

V nadaljevanju si bomo ogledali tri poslovne ideje, ki so najbolj prepričale žirijo na finalu Štartaj Domžale, startup delavnic, ki jih organizira Obrtna zbornica Domžale. Obiskali smo tudi Slamnikarski muzej v Domžalah, kjer je pretekli teden potekalo odprtje razstave TOKO Domžale – Tovarna TO(rbic) in KO(včkov). Mineva skoraj dvajset let odkar tega domžalskega ponosa ni več, a ostaja spomin na pomembno domžalsko tradicijo izdelovanja usnjene galanterije in njeno visoko kakovost.

Tednik Domžalca vodi Karin Lisjak.

Nekaj utrinkov vam bomo predstavili tudi s koncerta najboljšega filipinskega amaterskega pevskega zbora Los Cantates de Manila, ki so ga pretekli teden gostili v MGC Bistrica Domžale. V Kulturnem domu Trzin pa je potekala 2.  pevska revija, ki je nosila naslov »Trzinka, poje, pleše in igra«, na kateri so obiskovalci prisluhnili bogatemu kulturnemu programu, ki je obsegal širok nabor petja, glasbe, plesa in igre.

Ker je poletje pred vrati, bomo tokratni Tednik Domžalca zaključili z napovedjo Zavoda za turizem, šport in kulturo Kamnik, ki bo tudi letos poskrbel, da se bo v poletni vročini moč ohladiti tudi v Kamniku. V tedniku boste izvedeli kdaj se začne letošnja plavalna sezoni, kaj vse pripravljajo za uvod in o predprodaji sezonskih vstopnic.

Ponovno vabljeni v našo družbo prihodnji ponedeljek ob 20.00 uri. Seveda pa vabljeni k rednemu spremljanju novic na našem spletnem portalu domžalec.si, kjer vas skozi dan in če je potrebno tudi ponoči, čakajo aktualne novice. Ekipa Domžalca je na preži 24 ur!

Miha Ulčar, glavni in odgovorni urednik

 

Komentarji uporabnikov
Tagi