Nauči se novih veščin ličenja na delavnicah ličenja v Domžalah!

V salonu TopNega na Slamnikarski ulici 18, v Domžalah, se bodo od naslednjega tedna dalje začele odvijati delavnice ličenja različnih tematik, na katerih boste na sproščen in preprost način, v teoriji in praksi spoznavale make-up, se posvečale same sebi, se negovale in se naučile nekaj mojstrskih veščin ličenja. Delavnico bo vodila izkušena in certificirana vizažistka, ki bo vsem udeleženkam tudi osebno svetovala. Vse udeleženke delavnice prejmete skripto o osnovnem ličenju in 15% popust na VSE izdelke v salonu.

V kolikor se na delavnico prijavite skupaj s prijateljico, prejmete še dodatno darilo. Prve delavnice se bodo začele odvijati že z naslednjim ponedeljkom. Cena delavnice na osebo je 15 EUR.

Termini in tematike delavnic so naslednje:

  • Ponedeljek, 8. 10. 2018 ob 17:00 – Delavnica osnovnega ličenja, pravilna nega in čiščenje kože (RAZPRODANO).
  • Ponedeljek, 15. 10. 2018 ob 17:00 – Delavnica ličenja, pravilna nega in čiščenje kože.
  • Torek, 30. 10. 2018 ob 9:00 – Delavnica ličenja, pravilna nega in čiščenje kože.
  • Petek, 2. 11. 2018 ob 18:00 – Delavnica ličenja, pravilna nega in čiščenje kože.

Prijaviš se ali si prebereš še več o delavnicah na naslednji povezavi -> www.top-nega.si/dogodki ali pa klikneš na spodnji letak.

Delavnice ličenja potekajo v sproščenem okolju salona TopNega na Slamnikarski ulici 18, (vhod 6) v Domžalah. Sestavljene so tako iz teoretičnega in praktičnega dela. Na začetku vam vizažistka predstavi pravila osnovne nege in čiščenja, ter hitre makeup trike. V praktičnem delu makeup čopiče v roke vzamete ve. Same boste ustvarile makeup ter uporabile vsa nova znanja. Pri tem vam seveda pomaga vizažistka, ki vam bo na voljo za vsa vaša vprašanja.

Na koncu je čas za brezplačno svetovanje. S seboj lahko prinesete tudi svoj makeup. V spodnji fotogaleriji si lahko ogledaš, kako so potekale pretekle delavnice ličenja.

POMEMBNE INFORMACIJE:

  • KJE? SLAMNIKARSKA ULICA 18, ( VHOD 6), 1230 DOMŽALE
  • KDAJ? ODVISNO OD TERMINA, KI GA IZBERETE PRI PRIJAVNICI.
  • CENA? 15 EUR/OSEBO

Za še več vsebin in o novostih v spletni trgovini lahko sledite na facebook profilu in instagramu.

Naročnik oglasa: Atila d.o.o.

Komentarji uporabnikov
Tagi