Najbolj špasni vikend tega poletja zagotovo festival Špas na Vas

Obeta se nam vikend poln dobe glasbe, iger, kulinarike in športnih aktivnosti. Letos festival Špas na vas že tradicionalno, tretjič zapored, v Javoršici pri Moravčah.

Idilično festivalsko prizorišče v središču Slovenije bo zadnji vikend v avgustu, 25., 26. in 27., gostilo zveneča glasbena imena. Največji festival s poudarkom na narodno-zabavni glasbi pri nas pa bo z uvodnim petkom poskrbel tudi za rockerje. Oder bodo namreč zatresli Big Foot Mama ter lokalni skupini Lusterdam in Mates. 

Organizatorji festivala Špas na Vas so tudi letos poskrbeli za pester program, pričakujejo pa še več obiskovalcev kot v preteklih letih. Seveda niso izpustili že poznanih to šit iger – skok v blato in spust po klancu, manjkala pa ne bosta niti tekmovanji v hitrostnem pitju in žretju, tek Špas'n'run ter zbor Goldenwings motoristov, ki se zagotovo že veselijo uvodnega petkovega večera.

V soboto in nedeljo bodo za dobro razpoloženje in ples poskrbeli Ansambel Smeh, Ansambel Jureta Zajca, Ansambel Glas, Mladi upi in drugi, ki jih bo na oder vsakokrat tudi letos povabila Natalija Verboten. Kaj pa najmlajši? Tudi zanje je poskrbljeno. Izbirali bodo lahko med jahanjem ponijev, deželo milnih mehurčkov, labirintom za otroke in še in še. V nedeljo pa bo prizorišče obiskal tudi čisto pravi čarovnik.

Več na: www.spasnavas.si.

Avtor: Špas na Vas; Foto: Špas na Vas
Komentarji uporabnikov