Na Viru odjeknili streli. Kaj se je dogajalo?

Nekateri krajani Vira pri Domžalah so v noči iz petka na soboto slišali strele, kateri naj bi odjeknili na Stritarjevi ulici, le-ta pa je bila nato do jutra v enem delu tudi zaprta. Dogajanje je zaenkrat še zavito v tančico skrivnosti, saj so na policiji zaradi kriminalistične preiskave, ki še poteka, zelo skopi z informacijami. Zaradi dogodka po podatkih policije ni bila poškodovana nobena oseba.

Več krajanov Vira je v noči iz petka na soboto in sicer okrog druge ure zjutraj slišalo strele, ki naj bi prihajali iz Stritarjeve ulice. Do jutra pa je bil del te ceste zaprt, na kraju pa je bilo večje število policistov. Po nekaterih informacijah, ki smo jih prejeli, naj bi bilo v streljanju poškodovano osebno vozilo, ki je bilo parkirano na dvorišču stanovanjske hiše.

Na Policijski upravi Ljubljana so nam povedali, da nam ta trenutek lahko potrdijo, da Policijska uprava Ljubljana obravnava sum kaznivega dejanja Povzročitev splošne nevarnosti po 314. členu KZ-1. Zaradi opravljanja ogleda kraja kaznivega dejanja in zbiranja obvestil, je bila dejansko v okolici dogodka zaprta cesta. Ob tem pa dodajajo, da ni bila poškodovana nobena oseba. Več bolj podrobnih informacij po znanih naknadno, saj preiskava in aktivnosti kriminalistov še vedno potekajo.

Miha Ulčar; Foto: arhiv domžalca

 

Komentarji uporabnikov
Tagi